Yemenli de kaçmasın

Güncelleme Tarihi:

Yemenli de kaçmasın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2023 07:00

Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu aracıyla motosikletli kurye Yunus Emre Göçer’i çarparak öldürmesinin ardından yurtdışına kaçmıştı. Bu kez de eski Yemen Savunma Bakanı’nın oğlu Musaeed Hussein, Beyoğlu’nda yolun karşısına geçmeye çalışan iki kişiye çarptı. Hussein’e önce yurtdışı yasağı getirildi ardından ev hapsi verildi.

Haberin Devamı

İSTANBUL Beyoğlu’nda eski Yemen Savunma Bakanı’nın oğlu Musaeed Ahmed Musaeed Hussein, önceki gün 14.00 sıralarında, içinde babası eski Yemen Savunma Bakanı Ahmed Musaeed Hussein’in de olduğu 34 DES 817 plakalı otomobille yolun karşısına geçmeye çalışan iki kişiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen Pakize Özer (71) kafasını kaldırıma çarptı. Hastaneye kaldırılan Özer’in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, Musaeed Hussein gözaltına alındı.

Yemenli de kaçmasın

‘GÜNEŞTEN DOLAYI GÖREMEDİM’

Musaeed Hussein, yeminli tercüman eşliğinde alınan ifadesinde, “Babamın tedavisi için 12 Kasım günü İstanbul’a gelerek Başakşehir’de bir arkadaşımın yanına yerleştik. Babamla gezmeye çıkmıştık. Bir anda kullanmış olduğum araca yaya bir kadın yandan çarptı. Hemen araçtan inerek kadına ne olduğuna bakmaya indim. Kanamayı durdurmak amacıyla kadına ait olan başörtüsüyle baş kısmını bağladım. Kaza olan cadde yokuş olduğundan ve ilerlemiş olduğum yönden aracın ön camına güneş vurduğu için kadının yolda olduğunu görmedim. Kendimde herhangi bir kusur olduğunu düşünmüyorum” dedi. Hussein, yurtdışı çıkış yasağı koyularak serbest bırakıldı. Sosyal medyada kamuoyunun artan tepkileri üzerine şüpheli hakkında ev hapsiyle adli kontrol kararı verildi.

Haberin Devamı

Pakize Özer’in oğlu Ender Özer, “Geçen hafta Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu bir kuryenin ölümüne sebep olup ülkeden kaçtı. Aynı rezaletin tekrarlanmasını istemiyoruz. Ortada bir suç varsa bedeli ödenmeli” dedi.

 

BAKMADAN GEÇME!