Yemeksepeti.com’dan eğitime katkı

Güncelleme Tarihi:

Yemeksepeti.com’dan eğitime katkı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2004 18:16

Bilişim Atölyesi i-con ve Brain Bilişim Akademisi ile yeni bir işbirliğine imza atan yemeksepeti.com, bilişim sektörü ile ilgilenen üyelerine özel indirimlerden yararlanma fırsatı sunuyor.

Haberin Devamı

Çevrimiçi yemek sipariş sitesi Yemeksepeti.com, üyelerine yeni fırsatlar yaratmaya devam ediyor. Bilişim Atölyesi i-con ile işbirliğine giden Yemeksepeti.com, bilişim sektörüne ilgi duyan üniversiteli üyelerine özel bir indirim fırsatı sunuyor. 4 haftalık C#, .NET ve ASP.NET eğitimlerini içeren kampanya kapsamında, yemeksepeti.com üyeleri i-con’un%30’luk indiriminden faydalanabilecekler. Hem profesyonel hem de akademik ihtiyaçlara göre hazırlanmış, 1 ay sürecek olan program için kayıtlar devam ediyor.

 

Yemeksepeti.com eğitimle ilgili bir başka hizmeti ile de, her hafta site üzerinden sipariş veren üyeler arasından çekiliş sonucu belirlenen bir kişi, BRAIN Bilişim Akademisi’nin 100.000.000TL değerinde eğitim çekinin sahibi olacak. Eğitim çekini kazanan talihliler, bunu diledikleri kurs için kullanabiliyorlar.

Haberin Devamı

 

Türkiye’nin küresel dünyada hak ettiği yeri alabilmesi için Bilişim sektörünün desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Yemeksepeti.com Genel Müdürü Nevzat Aydın, “Yemeksepeti.com 2000 yılında faaliyete geçmesinden bu yana Türkiyede paket servis anlayışına yeni bir soluk getirmiştir. Bizim de bir parçası olduğumuz Bilişim sektörünün gelişimi için değişik projelere destek vermeye çalışıyoruz. Bu bağlamda eğitim sektörü için katma değer üretmek istedik. Üyelerimize sağladığımız bu tür avantajlarla küçük de olsa eğitime katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz.” diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!