Yazar Nigar Çorbacı evinde öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Yazar Nigar Çorbacı evinde öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2012 11:16

“Penguenler de Şevişir” kitabının yazarı Nigar Çorbacı evinde makyaj yaparken sırtından bıçaklanmış olarak bulundu. Bıçaklandığı yerde bulunan aynada, geçtiğimiz günlerde öldürülen ünlü aşçı Veysel Kramp’ta olduğu gibi “6” rakamı vardı. Polis esrarengiz 6 cinayetlerinin sırrını çözmeye çalışıyor.

Haberin Devamı

Dün sabaha karşı temizlik için yazarın Yeşilköy’deki evine gelen yardımcısı Moldovalı  İrina Schevchenko, daire kapısının açık olması nedeniyle zile basmadan içeri girdiğini önce seslendiğini, yanıt alamayınca da doğruca yatak odasına girdiğini ve yazarı, tuvalet masası üzerinde sırtında bıçakla gördüğünü söyledi.

AYNADAKİ RAKAM: 6

Yazarın makyaj yaparken aynaya rujla sürekli olarak birden dörde kadar rakamlar yazdığını, yazarı odasında ölü olarak bulduğunda aynadaki 6 rakamından rahatsızlık duyarak polisi aradığını söylemesine şu ana kadar kimse bir anlam veremedi. Sekiz daireli apartmanda hiç kimse olaya dair ses duymamış ancak,  polis tutanağında yazarın evinin bulunduğu 3 katın salon penceresinden aşağıya bir sarmaşığın sarktığı yazmasına  rağmen, muhabirimiz olay yerinde böyle bir şeye tanık olmadı. Moldovalı temizlik görevlisi, Yazar Nigar Çorbacı’nın  çok entelektüel biriydi, sürekli olarak  Tarabya’da ki bir taverna sahibiyle “dost hayatı yaşıyoruz” diyordu., “dost hayatı yaşamanın” ne anlama geldiğini kendisinin henüz bilmediğini, Moldova’da böyle bir şeyin olmadığını belirtti.

"SÜREKLİ ÜŞÜYORDU"

Görevli ayrıca “Nigar hanım penguenlerle ilgili kitabı yazdığından beri sürekli üşüyordu, evde bile kürkle oturuyordu,  penguenleri o kadar içselleştirmişti ki, evde pantolonunu bileklerine kadar indirip, dar adımlarla yürüyor ,  penguenler gibi sevişilebilmek için antrenmanlar yapıyordu.  Hatta bir gün böyle yaparsanız düşüp kafanızı sehpaya çarpıp ölebilirsiz diye de kendisini uyarmıştım” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!