Yaz yağmuru Giresun'u yıktı; 1 ölü

Güncelleme Tarihi:

Yaz yağmuru Giresunu yıktı; 1 ölü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2011 11:51

GİRESUN’da etkili sağanak yağış nedeniyle caddeler sular altında kaldı. Yağış nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu ulaşıma kapanırken, şehirde elektrikler de kesildi.

Haberin Devamı

Yaz yağmurları Giresun'u yıktı / Foto Galeri

İşte 5 günlük hava tahmini 

Giresun'da dün Saat 17.00 sıralarında başlayan sağanak yağış kısa sürede etkili oldu. Etkili yağış nedeniyle evlerin ve işyerlerinin alt katlarını bastı. Karadeniz Sahil Yolu, logarların tıkanması nedeniyle ulaşıma kapandı. 

KEŞAP’TA EV ÇÖKTÜ, SELE KAPILAN KADIN KAYIP

Giresun’da akşam saatlerinde başlayan yağış ilçelerinde de etkili oldu.

Keşap İlçesi Güneyköy Kargın Deresi yanında bulunan ahşap ev, yağış nedeniyle dere sularının yükselmesi sonrasında çöktü. Kabaran dere sularının yıktığı evde sel sularına kapılarak kaybolan 60 yaşındaki Emine Şahin’in cesedi bulundu.

Kentte dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış etkili oldu. Giresun’u Ordu ve Trabzon’a bağlayan Karadeniz Sahil Yolu, rögarların tıkanması sonucu saatlerce ulaşıma kapandı, araçlar uzun süre beklemek zorunda kaldı. Çok sayıda ev ve işyerini su bastı. Keşap İlçesi Güneyköy Köyü yakınlarında, Kargın Deresi kenarında bulunan bir ev, yağış nedeniyle dere sularının yükselmesi sonrasında çöktü. Evde yalnız yaşayan Emine Şahin, sel sularına kapılarak kayboldu.

İlçe belediyesi ve Akut ekipleri, bu sabah bölgede çalışma yürütürken, Emine Şahin’in cesedi jandarma ekiplerince Keşap Balıkçı Barınağı limanında bulundu. Cesedin, Kargın Deresi’nin kabaran suları ile denize, oradan da balıkçı barınağına sürüklendiği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!