Yavuz'a yüz vermedi

Güncelleme Tarihi:

Yavuza yüz vermedi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2009 00:00

Yavuz Bingöl, büyük aşkı tatil için gittiği Kemer'de buldu. Auro Disco'nun Rus dansçısına tutulan Bingöl, tüm çabasına rağmen aşkına karşılık bulamıyor.

Haberin Devamı

İŞTE YAVUZ BİNGÖL'ÜN GÖNLÜNÜ KAPTIRDIĞI GÜZEL

YAVUZ BİNGÖL'ÜN BURCU KARA AŞKI BİTTİ Mİ -

Antalya'nın Kemer İlçesi´nde bulunan Club Kemer Aura'ya 10 Haziran´da bir arkadaşıyla gelen sanatçı Yavuz Bingöl burada gönlünü kulübün seksi dansçı kızına kaptırdı. Oyuncu Burcu Kara ile evliliğin eşiğinden dönen Yavuz Bingöl, kulüpteki eğlenceden sonra hoşlandığı Ukraynalı İra için otelde sabah saatlerine kadar şiirler yazdı. Ertesi gece yine aynı kulübe gelip İra´yı izleyen şarkıcı, güzel dansçıya olan ilgisini gönderdiği güllerle ifade etmeye çalıştı. Bingöl'ün ısrarlı tekliflerini geri çeviren İra, gülleri kabul etse de Bingöl'ün kendisi ile görüşme tekliflerini her defasında reddetti.

İstanbul'a dönünce de İra'yı unutamayan Yavuz Bingöl 2 günlük aranın ardından Kemer'de tekrar gelip soluğu Aura'da aldı.

Haberin Devamı

Dansçı kıza duyduğu ilgiyi kulüp çalışanlarıyla da paylaşan Bingöl, büyük bir ilgiyle izlediği kıza kulüpte satılan oyuncak ayılardan alarak gönderdi. Bu hediyeyi reddeden güzel dansçı, arkadaşlarına Bingöl´ün bu ısrarlı teklifleri kesinlikle kabul etmeyeceğini, kendisi ile yalnızca konuşabilmek için bile olsa ısrar etmemesi gerektiğini söyledi. Reddedildiğini öğrenen Bingöl, kulübe gelmeye ve güzel İra'yı izlemeye devam etti. Bu sırada Kemer'de devam eden Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali için ilçede bulunan sanatçıların bile dillerinde dolaşan olay, kısa sürede medya mensuplarının da kulağına geldi.

Kulübe gelerek dansçı kızı izleyen Bingöl'ü görüntülemeye çalışan DHA muhabiri ile tartışan Yavuz Bingöl, muhabirden yaptığı çekimleri kendisine göstermesini istedi. Gazetecinin yalnızca dansçı kızı çektiğini söylemesi üzerine sinirlenen sanatçı, ``O dansçı kızı neden çekiyorsun? Neden sürekli onu çekiyorsun?'' diye bağırdığı gazeteciye uyarılarda bulunduktan sonra yeniden masasına geçti.

Olayın duyulmasının ardından Bingöl, tatilini kısa keserek İstanbul'a döndü.

Güzel dansçı İra ise, Bingöl'ü beğenmediğini bu nedenle kendisinden gelen tüm teklifleri geri çevirdiğini söyledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!