Yasemin’in katilinden iğrenç ifade... Tekme atıp asansör boşluğuna düşürmüş

Güncelleme Tarihi:

Yasemin’in katilinden iğrenç ifade... Tekme atıp asansör boşluğuna düşürmüş
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2023 07:00

Bursa Yıldırım’da 27 Ağustos gecesi atıl inşaatın asansör boşluğunda, Yasemin Cemre İçlikan’ın (17) cansız bedeni bulunmuştu.

Haberin Devamı

İçlikan’ın 23 Ağustos günü kaldığı Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı yurttan izinli çıktıktan sonra geri dönmediği tespit edilmişti. R.B. ve M.N.İ. çiftinin İçlikan’ı henüz 2 yaşındayken evlat edindiği ortaya çıkmıştı. İçlikan’ın erkek arkadaşı olan Bedirhan G. ile kuzenleri K.D. ve E.C., gözaltına alınmıştı.

Bedirgan G., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanırken, K.D. ve E.C. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bedirhan G.’nin, 5 yıldır arkadaşlık ettiği İçlikan’a olay günü kuzeni E.C. ile de birlikte olmasını söylediği, E.C. ve İçlikan’ın buna karşı çıkarak tepki gösterdiği, aralarındaki kavganın da bu yüzden çıktığı belirtildi. Bedirgan G. sorgusunda “Birlikte uyuşturucu aldıktan sonra, beraber olduk. Daha sonra yanıma kuzenlerim geldi. Bu sırada Yasemin ile tartışıp kavga ettik. Kendisine tekme attım. Dengesini kaybedip asansör boşluğuna düştü. Daha sonra akrabalarımı arayıp olayı söyledim” dedi.

BAKMADAN GEÇME!