Yaşamak için deli oluyorum

Güncelleme Tarihi:

Yaşamak için deli oluyorum
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2012 00:00

18 yaşında hayata veda eden Ceren Ece Aktaş son yolculuğuna uğurlandı. Genç kızın ölmeden önce sosyal paylaşım sitesinde yayınladığı şiirin dizeleri dikkat çekiciydi: “Yaşamak için deli oluyorum. Bazen de ölmek için deli oluyorum. Öyle bir hayat yaşayayım ki, hayatım, hayatımın romanı olsun..

Haberin Devamı

ŞİŞLİ’de ailesiyle birlikte yaşayan lise son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Ceren Ece Aktaş dün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Genç kızın sosyal paylaşım sitesinde yayınladığı duygu yüklü şiirin şu dizeleri dikkat çekti; “Yaşamak için deli oluyorum, Bazen de ölmek için deli oluyorum, Öyle bir hayat yaşayayım ki hayatım... Hayatımın romanı olsun...”
Genç kızın uyuşturucu hap kullandığı için öldüğü iddiası üzerine polis araştırmalara başladı. Ancak polis olay yerinde ve ön otopside genç kızın uyuşturucu kullanıldığına dair bir emareye rastlanmadığını bildirdi.

‘Uyuşturucu yok’

Cenaze sırasında ise genç kızın ailesi bu iddiaları yalanladı. Aile yakınları “Uyuşturucu kullandığı iddiaları tamamen yalan. Ceren öncelikle barda değil evinde rahatsızlandı. Evinden hastaneye götürüldü. Ailesinde kronik kalp rahatsızlığı vardı. Bu nedenle olabilir. Gerçekler Adli Tıp Kurumu’nun yaptığı incelemenin ardından ortaya çıkacak” dedi.

Haberin Devamı

Ceren Ece Aktaş’ın sosyal paylaşım sitesine yazdığı duygu yüklü şu şiir dikkat çekti:
“Ve ben; Yaşamak için deli oluyorum.
Bazen de ölmek için deli oluyorum.
Bunun bir önemi yok, şimdilik.
Hepimiz burada beraberiz.
Bunun için işte. Öyle bir hayat yaşayayım ki hayatım...
Hayatımın romanı olsun...”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!