Yarışma stresinden böyle uzaklaştılar

Güncelleme Tarihi:

Yarışma stresinden böyle uzaklaştılar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2010 13:43

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, bu yıl 22'ncisi düzenlenecek Türkiye Mankenler Kraliçesi Yarışması'na (Miss Model of Turkey) katılacak 22 güzel, cennet koy ve adalarda tekne turu yapıp denize girerek stres attı.

Haberin Devamı

GÜZELLER BÖYLE STRES ATTI - Foto - galeri

Bu gece yapılacak olan Türkiye Mankenler Kraliçesi Yarışması öncesinde, dört gündür Bodrum'un Yalı Beldesi'ndeki Latanya Beach Resort Otel'de kamp yapan güzeller, tekneyle Gökova'nın eşsiz manzaraya sahip koylarına ve adalarına açıldı. Karaada, Orak Adası, Sedir Adası ile Kissebükü ve Tavşanburnu Koyları'nı gezen güzeller, bol bol denize girdi. Birbirlerini ıslatan güzeller, keyifli anlar yaşayarak bir an olsun yarışma stresinden uzaklaştı. Seksi pozlar vererek fotoğraf da çektiren güzelleri çevredeki turistler de ilgiyle izledi. Bazı turistler, güzellerle hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Bu gece Latanya Resort Beach Otel'de düzenlenecek ve jüri üyeliklerini işadamı Ali Şen, gazeteci ve televizyoncu Reha Muhtar, şarkıcı Burcu Güneş ve manken Tuğba Özay'ın yapacağı yarışmada birinci olan güzel, Kasım ayında Çin'de yapılacak olan Dünya Mankenler Kraliçesi (Miss Model of the World) finalinde, ikinci olan güzelin Arnavutluk, üçüncü olan güzel ise İtalya’da düzenlenecek uluslararası yarışmalarda Türkiye'yi temsil etmeye hak kazanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!