Yarın yağış geliyor sıcaklıklar 10 derece düşecek

Güncelleme Tarihi:

Yarın yağış geliyor sıcaklıklar 10 derece düşecek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2006 12:52

Meteoroloji, yurdun kuzeybatı kesimlerinin yarın yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceğini duyurdu. Yağışla birlikte hava sıcaklıklarında 6-10 derece düşüş yaşanacağı kaydedildi.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, yarın Türkiye’nin kuzey ve batı kesimleri parçalı çok bulutlu, Marmara, Kuzey Ege, öğle saatlerinden sonra Batı Karadeniz, İç Anadolu’nun Kuzeybatısı ile akşam saatlerinden itibaren Orta ve Doğu Karadeniz Kıyıları’nın sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin ise az bulutlu olacağı kaydedildi.

Cuma günü ise, yurdun kuzey ve iç kesimlerinin parçalı çok bulutlu, Marmara’nın Doğusu, Karadeniz, İç Anadolu, öğle saatlerinden sonra Akdeniz bölgesi ile Afyon ve Kütahya çevrelerinin yağışlı geçeceği belirtilen açıklamada, Sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların, Karadeniz ile İç Anadolu’nun Kuzeyinde etkili olmasının beklendiği bildirildi.

Açıklamada, hafta sonunda da kuzeydoğu bölgelerde aralıklarla devam edecek yağışların, özellikle Orta ve Doğu Karadeniz Kıyılarında etkili olacağının tahmin edildiği ifade edildi.

“Hava sıcaklığının, yarın kuzeybatı kesimlerde, Cuma günü kuzey ve iç kesimlerde hissedilir derecede (6 ila 10 derece) azalacağı, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor” denilen açıklamada, vatandaşlar olumsuz hava koşullarına karşı uyarıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!