Yarın okullar tatil mi? 13 Ocak Cuma günü Ankara'da okullar tatil mi?

Güncelleme Tarihi:

Yarın okullar tatil mi 13 Ocak Cuma günü Ankarada okullar tatil mi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2017 16:23

Yarın okullar tatil mi konusu öğrenciler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Uzun zamandır devam eden soğuk hava ve kar yağışı, bazı illerde eğitimin aksamasına neden oldu. 13 Ocak Cuma günü İstanbul ve Ankara'da okullar tatil mi sorusunu yönelten on binlerce öğrenci, Valilik ve İlk Milli Eğitim Müdürlüklerinden gelecek açıklamaları bekliyor. Peki yarın okullar tatil olacak mı? İşte, 13 Ocak konulu tatil haberleri

Haberin Devamı

Yarın okullar tatil olacak mı sorusunu yönelten binlerce öğrenci, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere okullar tatil olacak mı konusunu araştırmaya devam etti. Hava şartlarının ciddiyetini koruması ve buzlanma tehlikesi nedeniyle birkaç gündür bazı illerde tatil edilen okullar, öğrenciler için yarın okullar tatil olacak mı sorusunu yeniden gündeme getirdi. Peki 13 Ocak Cuma günü okullar tatil edilecek mi? İşte yarın okullar tatil olacak mı sorusu hakkında detaylı bilgiler

İstanbul'da geçtiğimiz cuma gününden çarşamba gününe kadar devam eden tatil haberleri, perşembe günü kesildi. Yarın için ise tatil haberlerinin gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Ankara ve İstanbul için tatil haberleri geldiği an haberimizden erişebilirsiniz.

Trakya’da bir haftadır etkili olar kar yağışı yerini dondurucu soğuk ve buzlanmaya bıraktı.

Balkanlar üzerinden gelen soğuk havanın etkisinde olan Edirne’de kar yağışı son 1 haftadır aralıklarla sürüyor. Beş gündür okulların tatil edildiği kentte 9 metreküp/saniye debisi bulunan Tunca Nehri’nin yüzeyi özellikle gece saatlerinde eksi 12 dereceye kadar düşen dondurucu soğuk nedeniyle buz tuttu. DSİ verilerine göre Meriç Nehri’nin 90 olan debisi ise 1 hafta içerisinde 135 metreküp/saniye seviyesine kadar yükseldi.

YENİ KAR BEKLENMİYOR

Edirne Valiliği meteorolojik tahminlere dayalı ’ciddi kar uyarısı’ yaptı. Ancak kar yağışı dün gece yarısından sonra etkisini yitirdi. Hava sıcaklığının gündüz 1 dereceye yükseldiği kentte yeni bir kar yağışının beklenmediği belirtildi.

Edirne’nin Keşan İlçesi’nde bazı ağaçların dalları buz sarkıtlarıyla kaplandı, Şehitlik Anıtı’nda bulunan Türk bayrağı ise dondu. İlçelerde belediye, şehirlerarası yollarda ise karayolları ekipleri yolların trafiğe kapanmaması için çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Yol kenarlarında park halindeki bir çok araç ise tamamen karla kaplandı.


BAKMADAN GEÇME!