Yarattığı mutluluğu bıçağıyla bitirdi

Güncelleme Tarihi:

Yarattığı mutluluğu bıçağıyla bitirdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2008 00:00

Yetiştirme yurdunda büyüyen Bilal Kara, kendisi gibi yurtta yetişen Alev ile evlenip bir yuva kurdu. Mutluluk, Bilal Kara’nın cinnet geçirip iki çocuğuyla eşini öldürdükten sonra intiharıyla sona erdi.

KIRŞEHİR’in Kaman İlçesi’nde, daha önce akaryakıt istasyonunda pompacılık yapan, son olarak da Kırşehir’de caddelere park eden otomobillere Kırşehirspor adına bilet kesip otoporkçılık yapan Bilal Kara (38), önceki akşam iş dönüşü evinde cinnet geçirdi. Ekmek bıçağı ile Kaman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde hizmetli olarak çalışan eşi Alev Kara’yı (23) öldüren Bilal Kara, aynı bıçakla daha sonra evde bulunan kızları Ceren (3) ve 8 aylık Ceylan’ı öldürdü. Ailesini katleden Bilal Kara, daha sonra evin kömürlüğünde bulunan demire bağladığı kabloyu boyuna geçirip, yaşamına son verdi. Olay, komşularının, Kaman İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü aramasıyla ortaya çıktı. Eve gelen polis ekipleri, 4 kişilik Kara Ailesi fertlerinin cesetleriyle karşılaştı. Her ikisi de yetiştirme yurdunda büyüyen Alev ve Bilal Kara çiftiyle çocuklarının cesetleri Kaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldıktan sonra otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Yapılan incelemede Bilal Kara’nın kendini asmadan önce kaçmaya çalışan eşi Alev’i bahçede 19 bıçak darbesiyle, odada sobanın yanındaki kanepede uyuyan büyük kızı Ceren’i iki bıçak darbesiyle, beşikte uyuyan Ceylan’ı da göğsüne sapladığı tek bıçak darbesiyle öldürdüğü anlaşıldı.

Boşanma davası açmış

Alev ve Bilal Kara çiftinin aralarında anlaşmazlık olduğu ve Alev Kara’nın bir yıl önce boşanma davası açtığı, ancak bebekleri Ceylan dünyaya gelince yakınlarının araya girerek barıştırdığı ortaya çıktı. Bilal Kara’nın zaman zaman evi terketitği ve Şeker Bayramı’ndan bu yana eve doğru dürüst uğramadığı belirtildi.

Yarattığı mutluluğu bıçağıyla bitirdi
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!