Yapı Kredi Sanat Festivali '97

Güncelleme Tarihi:

Yapı Kredi Sanat Festivali 97
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 1997 00:00

Haberin Devamı

New age müziğin günümüzdeki önemli temsilcilerinden Secret Garden, bu akşam saat 21.00'de Açıkhava Tiyatrosu'nda bir konser verecek. İlk albümleri Songs from a Secret Garden ile Türkiye'nin de aralarında bulunduğu bir çok ülkede büyük ilgi gören ikili, İrlandalı Fionnula Sherry ve Norveçli Rolf Lovland'dan oluşuyor. Secret Garden'ın duygulu müziğinden sonra sırada dinleyicileri coşturacak bir grup var: Livin' Joy. Özellikle, Don't Stop Movin' adlı parçayla tanınan topluluğun Dreamer adlı çalışması da 1995 yazının unutulmaz şarkılarından biriydi.

Uluslararası Piyano Günleri kapsamında bu akşam Ueli Wiget'in resitali var. Sanatçı, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda, saat 18.30'da başlayacak olan resitalde Debussy, Messiaen ve Ligeti'nin eserlerini seslendirecek.

FESTİVALDE YARIN

Alman piyanist Thomas Duis, Uluslararası Piyano Günleri kapsamında yarın akşam bir resital verecek. Genç sanatçının, Beethoven, Liszt ve Schumann'ın eserlerini seslendireceği resital, saat 18.30'da başlıyor.

YARIN akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda ilginç bir konser var. Süleyman Erguner Topluluğu ve Yunanistan'dan gelen Kyriakos Kalaycidis Ensemble'nin birlikte vereceği konser, saat 21.00'de başlayacak. Konserde, Atina'dan Yunanistan'a göç eden Rebetlerin unutulmaz şarkılarından örnekler seslendirilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!