Yanan evine hortumla su tuttu

Güncelleme Tarihi:

Yanan evine hortumla su tuttu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2009 19:28

BOLU'da, 75 yaşındaki Aziz Eser, evinde çıkan yangına bahçe hortumuyla su tutarak çaresizlik içinde müdahale etmeye çalışırken, eşi Safiye Eser ise evinin yanışını ağlayarak izledi.

Saat 17.00 sıralarında, Bolu merkeze bağlı Çele Köyü Çobankaya Mahallesi'nde oturan Aziz ve Safiye Eser çiftinin oturduğu 2 katlı ahşap evde yangın çıktı. Elektrik kontağı sonucu çıktığı tahmin edilen yangında, evde bulunan Aziz ve Safiye Eser çifti dışarı çıkarak canlarını kurtardı.

Yangına ilk olarak köylüler müdahalede bulundu. Köylüler evde bulunan eşyaları çıkarırken, evin önüne dizilen odunları yanmaması için taşıdı. Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı 3 itfaiye ekibi yangına müdahalede bulunurken, Aziz Eser elindeki bahçe hortumu ile alevlerin üzerine su sıktı. İtfaiyecilerin ve köylülerin müdahalesine rağmen ahşap ev tamamen yandı. Alevlerden evin üzerinden geçen elektrik telleri de etkilenerek, teller eridi. Ahşap evin için için yanması üzerine iş makinesiyle ev yıkılarak, yangının çevredeki evlere sıçraması önlendi. Enkaza su tutulurak yangın söndürüldü.

Evin yanında bulunanlar korkuya kapılarak evlerini boşaltırken, Safiye Eser yanan evini gözyaşlarıyla izledi. Komşuları Eser çiftini teskin etmeye çalıştılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!