Whitney Houston hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Whitney Houston hayatını kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2012 03:37

Amerikalı ünlü şarkıcı Whitney Houston, 48 yaşında hayatını kaybetti. Los Angeles’daki Beverly Hilton otelinde ölü bulunan şarkıcının ölüm nedeni ise henüz bilinmiyor. Banyo küvetinde ölü bulunan Houston'ın boğularak ölmüş olabileceği iddia ediliyor.

Haberin Devamı

"The Bodyguard" adıyla gösterilen filmindeki "I Will Always Love You" (Seni Daima Seveceğim) şarkısıyla Türkiye'de de milyonlarca kişinin gönlüne taht kuran Whitney Houston, cumartesi günü Los Angeles’daki Beverly Hilton otelinde ölü bulundu. Ani ölümüyle dünyayı sarsan ünlü şarkıcı Whitney Houston’ın otopsisinin tamamlandığı açıklandı. Cumartesi günü 15.55’te öldüğü kesinleşen Houston’ın neden öldüğününse 6-8 hafta kadar sonra belli olacağı, çünkü toksikoloji raporunun bekleneceği açıklandı.

Beverly Hilton Hotel’deki odasında ölü bulunan şarkıcının cansız bedeninin banyo küvetinde bulunduğu kesinleşirken, yetkililer, muhtemel bir ölüm nedeninin ‘boğulma’ olabileceğini belirtti.

FOTOĞRAFLARLA WHITNEY HOUSTON

Whitney Houston’un, Beverly Hilton’un dördüncü katındaki odasından ses vermemesi üzerine çağrılan acil sağlık ekipleri, ünlü şarkıcının cesedini küvetin içinde buldu. Sadece çeşitli reçeteli ilaç şişelerine rastlanan ünlü yıldızın odasında hiçbir uyuşturucu maddesine ve alkole raslanmadı. İddialara göre otel odasındaki küvette ölü bulunan Houston boğularak ölmüş olabileceği söylenenler arasında.

Haberin Devamı

HALK ÇOCUKLARININ ÖLÜM MARŞINI YAZAN KADIN / ERTUĞRUL ÖZKÖK YAZIYOR

Houston'ın cesedinin morga kaldırılmadan önce saatlerce otelde kaldığı bildirildi. Adli yetkili Brian Elias, 48 yaşında hayatını kaybeden sanatçının cesedinin otelden alınarak morga kaldırıldığını ve otopsiyi beklediğini söyledi. Elias, otopsinin ne zaman yapılacağının belli olmadığını, müfettişlerin otopsi yapılmadan önceki raporları beklediklerini kaydetti.

ONUN ŞARKISI ASLINDA HALK ÇOCUKLARININ 'Mİ SESİ'DİR / FATİH ÇEKİRGE YAZIYOR

Beverly Hills polisi yaptığı açıklamada herhangi bir cinayet izine rastlanmadığını kaydetti. Teğmen Mark Rosen, “Şu anda her hangi bir suç kastı için bariz bir işaret belirleyemedik. Beverly Hills polisi dedektifleri soruşturmaya devam ediyor.” dedi.

KIZI HASTANEYE KALDIRILDI

/images/100/0x0/55ea0df6f018fbb8f867e9e4

Haberin Devamı

Hayatını kaybeden Amerikalı pop şarkıcısı Whitney Houston'ın kızı hastaneye kaldırıldı. Beverly Hills İtfaiyesi, Bobbi Kristina Brown'ın Beverly Hills'de kaldığı otelden ambulansla hastaneye götürüldüğünü açıkladı.

Son alınan bilgiye göre 18 yaşındaki Bobbi Kristina Brown bugün taburcu edildiği bildirildi. Aileye yakın bir kaynak, Brown'ın stres ve kaygı tedavisi gördükten sonra taburcu edildiğini ifade etti.

SON GÜNÜNDE TUHAF DAVRANIŞLAR SERGİLEDİ

Grammy ödül töreni öncesi şehre gelen şarkıcının son iki gününe tanık olan gazeteci ve dostları, Houston’un tuhaf davranışlar sergilediğini belirtiyor. Perşembe günü galanın provasında, uyumsuz elbiseleri ve terden mi sudan mı olduğu anlaşılmayacak şekilde ıslak saçları ile dikkat çekmiş. Houston’un balo salonunda çocukça hareketler yaptığı ve alkollü olduğu gözlendi.

Haberin Devamı

ÜNLÜ ŞARKICININ OTEL ODASINDAN BÖYLE ÇIKARILDI / WEB TV

ÖLMEDEN ÖNCE SAHNEDE SÖYLEDİĞİ ŞARKI BİR İLAHİ OLDU

Aynı gece Tru gece kulübünde R&B şarkıcısı Kelly Price’ın Pre-Grammy partisine katılan Houston burada Price ile kısa bir duet de yaptı. İkilinin okuduğu ‘Yes Jesus loves Me (Evet İsa Beni Seviyor)’ ilahisi, Houston’un bu dünyada söylediği son şarkı oldu.

ÖLÜMÜNDEN SAATLER ÖNCE SAHNEDE - WEB TV

EN ÇOK ÖDÜL KAZANAN KADIN SANATÇI

415 ödülle dünyanın en çok ödül alan kadın sanatçısı olarak Guinness rekorlar kitabına giren, Grammy ödüllü sanatçının menajeri Kristen Foster, Houston’ın ölüm nedeninin kesin olarak bilinmediğini açıkladı. Houston çıkardığı 7 albüm ile 170 milyon CD satışına ulaşmıştı.

Haberin Devamı

İŞTE HOUSTON'IN UNUTULMAYACAK ŞARKISI / WEB TV

Hem sesi hem de güzelliğiyle "müzik dünyasının altın kızı" ve "pop müziğin kraliçesi" olarak anılan Whitney Houston'ın, son yıllarda kendisini uyuşturucu batağından kurtaramadığı biliniyor.

OTEL ODASINDA ÖLÜ BULUNAN ÜNLÜLER - FOTO ANALİZ  


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!