Wattozz nedir? İşte yerli silahın özellikleri

Güncelleme Tarihi:

Wattozz nedir İşte yerli silahın özellikleri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2018 13:05

Milli enerji silahı ‘Wattozz’ kamuoyuyla ilk kez paylaşıldı. Bir milyon’dan fazla polis memuru tarafından kullanılan uzaktan etkili elektroşok silahı Taser’e, rakip olarak üretilen Wattozz’un özellikleri de merak konusu oldu. İşte, yerli silah Wattozz’un özellikleri…,

Haberin Devamı

Uzaktan etkili kablosuz milli enerji silahı Wattozz'un ilk fotoğrafları ortaya çıktı. Kablosuz olarak geliştirilen ve üstün özelliklere sahip olan Türk yapımı enerji silahı Wattozz, sosyal medyanın da en çok konuşulan konularından biri oldu. İşte, şirketten yapılan açıklamaya göre Wattozz'un özellikleri.. 

Wattozz Enerji Silahı, rakibine kıyasla uygun bir fiyattan ücretsiz eğitim ve tam garanti desteği ile satılacak. Milli silah, kablosuz mermi ve çift atış özelliği; antivibrasyon sistemli dahili kamera, radyo frekansı ile uzaktan mermi/ elektrik kontrolü, barutsuz, gazsız ateşleme sistemi, yüksek tetik hassasiyeti, nokta atışı yüksek isabet özelliği, sessiz ateşleme, insan sesli uyarı sistemi, dahili hedefleme lazeri, dahili gece aydınlatma feneri, dataport veri bilgi sistemi, direkt contact modu, ergonomik kabze, uzun batarya ömrü ve ışıklı uyarı göstergeleriyle ön plana çıkıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!