Vurgun yiyen işadamının belden aşağısı tutmuyor

Güncelleme Tarihi:

Vurgun yiyen işadamının belden aşağısı tutmuyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2006 00:00

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde tüplü dalış yaparken vurgun yiyen, ünlü işadamı Ahmet Bayer’in belden aşağısının tutmadığı ve hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi.

Yalıkavak’taki Clup Flipper’in sahibi olan Bayer, Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Ali Şen ve Sualtı Teknolojileri ve Araştırmaları Derneği Başkanı Erkan Ayral ile birlikte denize açılmıştı. Ayral ile birlikte dalan Bayer, 53 metrede vurgun yemiş ve iki arkadaşı tarafında su yüzünde baygın bulunmuştu.

İZMİR’DE TEDAVİ

Olayın ardından önce Universal Bodrum’a, ardından Marmaris Aksaz Deniz Üssü’ndeki basınç odasına götürülen Bayer, 8 saat burada kaldı. Oradan İzmir El ve Mikrocerrahi Hastanesi’ne getirildi. Ardından Özel Kent Hastanesi’ne sevkedilen Bayer, dün de Bornova’daki Neoks Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi’ne götürüldü. Tedavisi süren Bayer’in, "Oksijenimin bittiğini fark edemedim. Yukarı çıkınca akıntı ile derinliklere doğru sürüklendim, tekneden uzaklaşmışım. Ali Şen ve arkadaşlarım beni denizin ortasında yarı baygın buldu. Su üstüne nasıl çıktığımı hatırlamıyorum. Mavi derinliklerin büyüsüne kapıldım" dediği öğrenildi.

ALİ ŞEN YARDIMI

Bayer’in eşi Sinem Bayer, Bodrum Devlet Hastanesi’nde basınç odasına giremeyip zaman kaybetmelerinin büyük olumsuzluk yarattığını ve iyileşme sürecini zorlaştırdığını söyledi. Sinem Bayer, "Bodrum’da basınç odasına giremeyince Aksaz’daki Üssü’ndeki basınç odasına Ali Şen’in girişimleriyle kabul edildik. Doktorlar yaşamasının mucize olduğunu söylediler" dedi. Sinem Bayer eşinin 25 yıllık profesyonel dalgıç olduğunu belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!