Vitrinler Sevgililer Günü'ne hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Vitrinler Sevgililer Gününe hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2008 15:25

Sivas’ta yaklaşan sevgililer günü için mağazalar tarafından özel olarak hazırlanan vitrinler dikkat çekiyor. Kırmızı renk ve kalpli objelerin ağırlıklı olduğu vitrinler ilgi görüyor.

Haberin Devamı

14 Şubat sevgililer gününe az bir süre kala Sivas’ta mağazalar vitrin süsülemelerini tamamladı. Vatandaşa sevgililer günü için çok özel hediyeler sunan mağazalar, vitrinlerini de dikkat çeker hale getirdi. Sevgilileri için ilginç ve güzel hediyeler arayan müşterilerine geniş ürün yelpazesi sunan mağazalar vatandaşların isteğine göre özel hediye paketleri yapıp sürpriz partiler ve sevgililer gününe özel organizasyonlar da düzenliyor. Sevgililerine hediye almak için alış verişe çıkan vatandaşların hediyeler kadar mağaza vitrinleri de dikkatlerini çekiyor. Sevgiler günü için özel olarak hazırlanan vitrinlerde sevginin rengi olarak bilinen kırmızı renk ve kalpli objeler göze çarpıyor.

Müşterilerin hediyelerden çok hediyenin sunuş biçimine önem verdiklerini belirten KA Grup Organizasyon yetkilisi Sibel Kaya, “Müşterilerimiz özellikle sevgililer günü için kırmızı rengi seçiyor. Biz de bu nedenle mağaza vitrinimizi kırmızı renklerin ağırlıklı olduğu objelerle süsledik. Böylelikle mağazamız müşterilerimizin dikkatini çeker hale geldi. Bize gelen müşteriler sevgilileri için çok özel hediyeler istiyorlar ve bu hediyeleri sevdiklerine özel bir şekilde sunmak istiyorlar. Kimi güzel bir yemekte, kimi güzel bir partide kimisi de hiç beklenmedik bir anda hediyesini vermek istiyor. Biz de bu konuda yardımcı oluyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!