Villa kumarhane baskınında sahur savunması

Güncelleme Tarihi:

Villa kumarhane baskınında sahur savunması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2007 12:34

BAKIRKÖY'deki 3 katlı villa kumarhaneye baskın yapan polisler 16'sı kadın 41 zanlıyı gözaltına aldı. Zanlılardan biri sahur için toplandıklarını iddia etti.Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Büro Amirliği ekipleri, saat 23.00 sıralarında Yeşilköy Gazi Evranos Caddesi Gülibrişim Sokak'taki bir villayı gözetim altında tutarken buraya giriş- çıkışların arttığını belirleyince baskın düzenledi.

Haberin Devamı

Baskında kağıt oyunları oynadıkları belirlenen 16'sı kadın 25'i erkek toplam 41 kişi gözaltına alındı. Oyun oynarken yakalanan şüphelilerin büyük bölümü araçlara bindirilmek üzere dışarı çıkartıldıklarında yüzlerini gizlemeye çalıştı. Soruları yanıtsız bırakan zanlıları karakola götürmeye ekip otoları yetmedi. Bazı zanlılar polis ekip otolarında kucak-kucağa oturmak zorunda kaldı.

“SAHUR İÇİN TOPLANDIK”

Polis ekip otosuna bindirilen bir zanlı kumar oynamadıklarını sahur için toplandıklarını iddia etti. Ancak kumarhanede çok sayıda oyun kağıdı ile oyun pulu ele geçirildi. Kumar masalarının sabitlendiği için yerinden sökülemediği belirtildi. Villada yapılan aramada ayrıca 1'i ruhsatsız 2 tabanca ele geçirildi.

Villa kumarhaneye yapılan baskının ardından yapılan kapsamlı aramada çok sayıda evrak ele geçirildi. Evraklarda müşterilerin hesapları, kimin hangi miktarda hangi oyunu oynadığı, ne kadar kazandığı, nakit veya kredi kartıyla mı ödeme yaptığı bilgilerin olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

POS MAKİNESİ BİLE VAR

Kumar oynayan kişiler için herşey düşünülmüş. Yapılan aramada kredi kartıyla kumar oynamak isteyenler için bulundurulan bir adet pos makinesi de ele geçirildi.
Villanın bahçesinde açık alanda oyun oynanan bir masa olması dikkat çekti. Villa sahibi soruları yanıtsız bırakırken, eşinin yanına gelmesini istedi. Zanlılar ifadeleri alınmak üzere Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!