Vedat'ın cezaevi şıklığı: Paul&Shark

Güncelleme Tarihi:

Vedatın cezaevi şıklığı: Paul&Shark
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2000 00:00

Haberin Devamı

Kasırga operasyonu ve Ergin kardeşler isyanının ardından gazetelere yansıyan fotoğraflar, ünlü İtayan giyim firması Paul&Shark'ın cezaevine düşen ünlülerin aradığı marka olduğunu ortaya koydu.

Egebank soruşturmasında gözaltına alınan ünlü reklamcı Nail Keçili tutuklanıp Ulucanlar Cezaevi'ne konurken yakınları kendisine Paul&Shark marka giysiler götürdü. Bu fotoğrafların basında yayınlanmasının ardından Bergama ve Ödemiş cezaevleri önünden de benzer fotoğraflar geldi. Bergama Cezaevi'ne gönderilen Nuri Ergin ve Ödemiş Cezaevi'ne gönderilen Vedat Ergin'e de yakınları Roleks saatin yanısıra yine özel ambalajı içinde Paul& Shark markalı giysiler götürdü.

Merkezi Milano'da bulunan Paul ve Shark adlı iki kardeşin yıllar önce yarattığı marka, böylece ünlü mahkûmlarımızın cezaevi gardroplarına da girmiş oldu. Statü ve kariyer sahibi işadamlarına hitap eden Paul&Shark, spor ve rahat tarzıyla dikkat çekiyor. Paul&Shark'ın takım elbisesi olmamasına rağmen, armalı blazer ceketleri oldukça ünlü. Yat merakı olan Nail Keçili armalı blazer ceketleriyle ünlüydü. Blazer ceket tutkunu Ergin kardeşler ise daha çok parlak kumaştan takım elbiseleri tercih ediyor. Paul&Shark imzalı blazer ceketler yaklaşık 390 milyon liralık etiket taşıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!