Van sohbeti

Güncelleme Tarihi:

Van sohbeti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2016 00:17

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, toplu temel atma ve açılış töreni ile Tuşba Belediyesi’nin düzenlediği iftar programına katılmak üzere dün özel uçak ‘ANA’ ile Van’a gitti. Başbakan Binali Yıldırım’ı Ferit Melen Havalimanı’nda çocuklar sevgi gösterisinde bulunarak karşıladı.

Haberin Devamı

Başbakan Binali Yıldırım, beraberindekilerle birlikte parti otobüsüyle Beşyol mevkisindeki AK Parti İl Başkanlığı’na geçti. Yıldırım, güzergâhında kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı.

Başbakan Yıldırım, basına kapalı olarak AK Parti Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Basına kapalı gerçekleştirilen ziyaretin ardından il başkanlığı önündeki taksi durağı çalışanlarıyla selamlaşan Başbakan, kendisini bekleyen vatandaşların taleplerini dinledi. Buradan geniş güvenlik önlemleri altında valiliğe geçen Başbakan Yıldırım, parti otobüsünden vatandaşların Ramazanını kutladı.

Van Valisi İbrahim Taşyapan’ı makamında ziyaret eden Başbakan Yıldırım, daha sonra Tuşba İlçe Belediyesi tarafından verilen halk iftarına katılıp Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın kentte yaptığı 23 yatırımın temel atma ve toplu açılışını yaptı. Ziyaretlerde Başbakan Yıldırım’a, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile AK Parti Van milletvekilleri de eşlik etti. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!