Valizli vahşet

Güncelleme Tarihi:

Valizli vahşet
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2013 01:32

Şüphe üzerine açılan bavuldan ceset parçaları bulunması üzerine gözaltına alınan Galip Özdemir, cinayeti itiraf etti.

Haberin Devamı

Minibüs şoförü, otelde sevgilisi Esma Ekinci’yi boğduktan sonra bıçak ve valiz aldığını, kadını valize koyduğunu, elini de ormana gömdüğünü söyledi.

İZMİR’den 3 ay önce Antalya’ya gelerek barda garson olarak çalışan Esma Ekinci (37), minibüse bindiğinde tanıştığı şoför Galip Özdemir’le (47) sevgili oldu. İkili, 3 Aralık’ta Muratpaşa’da otele yerleşti. Pazartesi günü otel odasında Özdemir, sevgilisini yastıkla boğdu. Kadını küvete taşıdı. Dışarı çıkıp ekmek bıçağı ve iki bavul satın aldıktan sonra Ekinci’nin cesedini parçalara ayırdı. Eşyasını bir bavula, cesedini de diğer bavula yerleştirdi. Öğle saatlerinde çağırdığı taksinin sürücüsü ile odaya çıktı. Kişisel eşyaların olduğu bavulu taksici Nurullah A.’ya veren Özdemir, kadının cesedinin bulunduğu bavulu kendisi taşıdı. Yüzündeki tırnak izlerini soran taksiciye ters cevaplar veren şüpheli, yolda inip başka bir taksi ile Kepez ilçesi Çamlıca köyü girişine kadar geldi.

‘BAVULDA KURBAN ETİ VAR’

Kadının ellerini ormana gömen Özdemir’in, ceset bulunsa bile boğuşma sırasında kurbanının tırnaklarında kalan doku parçalarından yakalanmayacağını planladığı ortaya çıktı. Özdemir, Kepez’de jandarma tarafından durduruldu. Bavulda kurban eti olduğunu söyleyen şüpheli, jandarmadan kaçamadı. Bavulda ceset parçalarıyla karşılaşan jandarma şüpheliyi gözaltına aldı. Taksici Nurullah A., Özdemir’den şüphelendiğini söyleyerek “Kendisi de bavul da aşırı parfüm kokuyordu” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!