Vahşetin 3 kurbanı

Güncelleme Tarihi:

Vahşetin 3 kurbanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2008 00:00

Gaziosmanpaşa’da anne ile 4 ve 1,5 yaşındaki iki çocuğu defalarca bıçaklanarak öldürüldü. Elleri bağlanan ve 20 yerinden bıçaklanan genç kadının eşi ile ile kayınvalidesi gözaltına alındı.

GAZİOSMANPAŞA’da tüyler ürperten vahşet 24 yaşındaki İlknur İslam’ın üçüncü kattaki evinden sürüklenerek indiği giriş katında yaralı bulunmasıyla ortaya çıktı. Komşuların bir taksiyle hastaneye kaldırmak istedikleri İlknur İslam, yolda hayatını kaybetti. Şah damarı kesilen ve vücudunda 20 bıçak darbesi tespit edilen İlknur İslam’ın ellerinin de iple bağlandığı belirlendi.

Çocuklar evde ölü bulundu

Polis evde yaptığı aramada bir odada defalarca bıçaklandıktan sonra boğazları kesilerek öldürülmüş işitme engelli 4 yaşındaki Yusuf Batuhan ve 1,5 yaşındaki İnci Melek’in cesetlerini buldu. Olayı duyarak eve koşan annenin yakınları sinir krizi geçirdi. Savcılığın talimatıyla baba Tahsin İslam ve üst katta oturan annesi Hasibe İslam gözaltına alındı.

Kayınvalideyi suçladı

İlknur İslam’ın annesi savcıya verdiği ifadesinde kızının kayınvalidesi Hasibe İslam’dan şüphelendiğini belirterek, "Kızımın üst katında oturuyordu. Anlaşamıyorlardı ve kızım kaynanasını istemiyordu. Hatta bir ara başka bir yere taşındılar. Sonra tekrar evlerine geri geldiler. Diğer oğlunun arabasını başkalarına para vererek taşlattığını da duymuştum. Ben ondan şüpheleniyorum. Ama umarım o yapmamıştır" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!