VahÅŸet gecesi!

Güncelleme Tarihi:

VahÅŸet gecesi
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 15, 2016 22:07

Samsun, Konya ve İstanbul'da yaşanan olaylarda 5 kişi öldürülürken özellikle aile içi vahşet dikkat çekti. Samsun'da 22 yaşındaki bir kişi çıkan tartışma sonrasında babasını tüfekle vurarak öldürdü. İstanbul Bağcılar'da ise bir kişi aile kavgası sonrasında annesi ve ağabeyini bıçaklayarak öldürdü. Konya'da iki aile arasında çıkan 'saman kavgası' sonrasında ise baba oğul silahla vurularak öldürüldü.

Haberin Devamı

SAMSUN'DA VAHŞİ CİNAYET
Olay, Bafra'nın Kuşluğan Komşupınar Mahallesi Türke mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ali K. (45) ile oğlu Murat K. (22) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Murat K., tüfekle babasını yaraladıktan sonra evin samanlığını ateşe verip kaçtı.

Yaralanan baba Ali K. Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Samsun BüyükÅŸehir Belediyesi itfaiye ekipleri de samanlık yangınına müdahale ederek söndürdü.Â

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen baba kurtarılamadı. Jandarma, olay sonrası kaçan Murat K.'yı yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ANNESİNİ VE AĞABEYİNİ BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ
İstanbul'da, Kirazlı Mahallesi'nde S.İ, evde annesi ve ağabeyiyle henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga etti. Kavganın büyümesi üzerine S.İ, annesi Reyhan İ. (72) ve ağabeyi Oğuz İ'yi (32) bıçakladı. Anne ve oğlu, olay yerinde hayatını kaybetti. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, S.İ’yi gözaltına aldı.

Olay yeri inceleme ekiplerinin evde yaptığı çalışmanın ardından, Reyhan İ. ve Oğuz İ'nin cesedi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KONYA'DA SAMAN KAVGASI: BABA OĞUL ÖLDÜRÜLDÜ
Konya'nın Yunak ilçesinin Kuzören Mahallesi'nde yaşayan Mehmet K. ile komşusu 53 yaşındaki İsmail Ç. arasında saman dökülecek yer konusunda tartışması çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda Mehmet K, üzerinde bulunan silahla İsmail Ç. ile oğlu Müslüm'ü (18) vurgu. Müslüm Ç, olay yerinde hayatını kaybederken, babası İsmail Ç. ise Yunak Hacı İzzet Baysal Devlet Hastanesine kaldırıldı.               

Baba İsmail Ç. burada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yunak İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin çalışması sonucunda cinayet zanlısı Mehmet K, yakandı.                     

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!