Vaadini notere onaylatan aday

Güncelleme Tarihi:

Vaadini notere onaylatan aday
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 1999 00:00

Haberin Devamı

Çağlayan mahallesi muhtar adaylarından Rafettin Ayvacı, vaatlerini notere tasdik ettirdi ve hizmetleri aksatacak olursa muhtarlıktan istifa edeceğini bildirdi. Vaatleri ise şöyle: Resmi evraktan alınacak gelirin yüzde 25'inin vakfa aktarılması, Alo Muhtar hattı, çocuk yuvası ve kreş, iş ve işçi bulma panosu, fakir kadınlar için kermes...

Billboard’unu dolaştıran aday

Fazilet Partisi Kadıköy Belediye Başkanı adayı ve Beyoğlu eski Belediye Başkanı Nusret Bayraktar mesajlarını büyük billboard'lara yazdırıyor, ama bunları belli yerlere koydurmaktansa bütün ilçede dolaştırmayı tercih ediyor. Bayraktar'ın mesajları kamyonetlere yerleştiriliyor ve Kadıköy'de sokak aralarında gezdiriliyor.

Şarkı kasedi yaptıran aday

Bahçelievler Belediye Başkanı ve Belediye Başkanı adayı ANAP'lı mimar Saffet Bulut bir kaset yaptırarak Bahçelievler'de dağıttı. Kasette Sinan Özen ve Zeyno, ‘‘Yine Gel İşbaşına’’, ‘‘Omuz Omuza’’, ’’O Biliyor’’ ve ‘‘Oylar Anavatana’’ adlı şarkıları söylüyor. Kasedin aranjörlüğünü Kerem Özdemir yaptı, Şehnaz Yeygel ise sözlerini yazdı. Seçmenlere dağıtılan kasette başkanın beş yıllık icraati ve yeni projeleri de anlatılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!