Uzun ince bir yoldayız, gideceğiz gündüz gece

Güncelleme Tarihi:

Uzun ince bir yoldayız, gideceğiz gündüz gece
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2008 00:00

Başbakan Tayyip Erdoğan, dün Adana’da bazı açılışlar ile TOKİ’nin anahtar teslim törenine katıldı. Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker ile bazı milletvekillerinin eşlik ettiği Erdoğan, güneşli bir günde vatandaşlara hitap ederek, şunları söyledi:

Millet unutmaz

Toprak nasıl işleyene ahde vefa gösterirse millet de kendisine hizmet edeni asla unutmaz, sırtını dönmez. Kim ne derse desin, engel çıkarırsa çıkarsın millete hizmetten asla vazgeçmeyiz. Yeni öğrendim, Adana türküsü var ya Adana’nın yolları taşlık, yok cebimizde beş para harçlık. İktidarımızdan önce bütün Türkiye’nin dilinde bu türkü vardı. Çok şükür bugün Adana’nın da Türkiye’nin de yollarını yaptık yapıyoruz. Milletin cebindeki harçlığı büyüttük büyütüyoruz.

Biz kafamızda insanları kompartmanlara bölmediğimiz için gönlümüzde de sözümüzde de içimizde de ayrım yoktur. Biz halkımıza efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Dedik ya uzun ince bir yoldayız gidiyoruz gündüz gece, gideceğiz gündüz gece. Bizim ayrımcılıkla, gönül kırmakla işimiz olmaz. Bu işi adeta kendini meslek edinmiş olanlar var zaten. Bütün milletimiz gibi Adanalılar da onları biliyor.

Olağanüstü koruma
/images/100/0x0/55ea3cd1f018fbb8f873394f


Başbakan Tayyip Erdoğan, Adana gezisi boyunca çok sıkı şekilde korundu. Erdoğan, tören alanına gelirken, Başbakanlığa ait otobüsün üzerinde hem Başbakanlık korumaları hem de Özel Harekát Timleri önlem aldı. Otobüsün önünde giden otomobilden sarkan korumalar da büyük bir dikkatle çevreyi kontrol etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!