"Uzan'ın jetlerinde gezeceğime evde kuru ekmek ve soğan yeseydim"

Güncelleme Tarihi:

Uzanın jetlerinde gezeceğime evde kuru ekmek ve soğan yeseydim
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 25, 2010 00:00

Yıllarca Uzan Ailesi'yle çalışan Erol Köse'den çok açıklamalar...

Haberin Devamı

Erol Köse, Kanaltürk'teki '2. Sayfa'da, Uzan Ailesi'yle yaÅŸadığı yılları anlattı... Erol Köse "Aileye yakın olmak ve onlarla çalışmak en büyük piÅŸmanlıklarım arasındadır. Onlarla Ä°brahim Tatlıses aracılığıyla tanıştım. Uçaklarda, jetlerde, yatlarda geziyorduk. Ama korkunç mutsuz ve huzursuzdum. Özel jetlerle gezeceÄŸime evimde oturup kuru ekmek-soÄŸan yeseydim daha iyiymiÅŸ. MeÄŸer parayla saadet olmuyormuÅŸ. Bunu Uzan Ailesi'nin yanında yaÅŸadıklarım sayesinde iyi anladım. Hakan Uzan ile evli olan YeÅŸim Salkım bile lüks içinde yaÅŸarken 'Mutsuzum, dayanamayacağım' deyip dolaşıyordu. Ben de 'Kızım lüks içinde yaşıyorsun, saçmalama' diyordum. MeÄŸer kız haklıymış" dedi.Â
 
Erol Köse çarpıcı açıklamalarına şöyle devam etti: Bir gün Cem Uzan beni Halkalı-Star TV binasındaki odasına çağırdı. Gittim. Bana Hakan Uzan ile yapımcısı olduğumuz 'GORA filminin sendeki 'master-piece'ni ver' dedi. Ben de "Ben sizinle değil, kardeşiniz Hakan ile ortağım. Veremem" deyip odadan çıktım. O sırada Hakan Uzan yurtdışına kaçmıştı. Derken telefonda tehditler almaya başladım. Aradan çok kısa bir süre geçti. Bir gün ofisime girerken bacağıma kurşunlar sıkıldı. Vurulmamdan sonra bu aileden ayrıldım. Ama iyiki de vurulup ayrılmışım. Yoksa onlar gibi şimdi yurtdışında kaçak yaşıyor olacaktım. Ben onları sadece işadamı kimliğiyle tanımış, ortak olmuştum. Böyle ilişkiler ağı içinde olduklarını nereden bilebilirdim ki? 2003-2007 arasında Uzan Ailesi yüzünden 80 ayrı davadan yargılandım. Hepsinden beraat ettim.

Haberin Devamı

Ä°BO'NUN 7 ARACINA HACÄ°Z KOYDURDUMÂ

Erol Köse, ayrıca  İbrahim Tatlıses'e karşı açtığı 400 bin TL'lik davayı kazandığını açıkladı. Erol Köse "İbrahim Bey'in 7 aracına haciz koydurdum. Kullandığı arabaların hepsi hacizli" dedi. Erol Köse toplam 2 milyon TL alacaklı olduğu diğer ünlülerin listesini de ilk kez açıkladı.
 
Erol Köse, İbrahim Tatlıses'le yaşadığı krizi şu sözlerle anlattı: "İbrahim Bey bana bir gün Ebru Yaşar'ı getirdi. 'Bu kıza albüm yap' dedi. 'Yeşillenirim' albümünü çıkarttık. Sonra ikisinin arası açıldı. Bunun üzerine İbrahim Tatlıses hem bana hem de Ebru Yaşar'a dava açtı. Davanın konusu kendisinden habersiz albüm yapmamızdı. Ben de sinirlenip İbrahim Bey'e yaptığım kontratı okudum. Bir baktım Tatlıses yaptığımız kontratın süresi bitmeden başka bir şirketten albüm çıkartmış. Ben de ona karşı dava açtım. Dava 2.5 yıl sonra nihayet sonuçlandı. 400 bin TL'lik haciz kararı çıktı. Şu anda İbrahim Bey'in arabalarına evlerine, her şeyine haciz gelmesi gerek. Ama hacze elim gitmiyor. Nasıl yaparım? 'Abi' demişim bir kere. İcraya gideceğim, ama kendimi henüz hazır hissetmiyorum." Erol Köse yayın bittikten sonra da '2. Sayfa'ya sanatçılardan alacağı borç listesini çıkarttı.
 
İşte Erol Köse'nin "Bu paraları ödemezlerse yakında hepsine hacze gideceğim" dediği sanatçılar.
 
Mahsun Kırmızıgül 330 bin TL
Cem Yılmaz 313 bin TL
Hande Yener 187 bin TL
Gülşen 113 bin TL
Nihat DoÄŸan 120 bin TL
Nez 130 bin TL
Åžafak Sezer 100 bin TL
Ozan Güven 51 bin TL
Kutsi 140 bin TL
Atilla TaÅŸ 30 bin TL
Bengü 27 bin TL
Ayna 47 bin TL

    Â

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!