Sevgilimle sınıfta oturuyorduk. Konuşurken bana doğru yaklaştı...." />Sevgilimle sınıfta oturuyorduk. Konuşurken bana doğru yaklaştı...." />

Utandıran anlar

Güncelleme Tarihi:

Utandıran anlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2008 12:13

Yanlış anlaşılma

Sevgilimle sınıfta oturuyorduk. Konuşurken bana doğru yaklaştı. Ben de öpecek zannettim ve ilk hamleyi yapıp onu dudağından öptüm. Meğer yüzümde bir şey varmış ve ona bakıyormuş. Bunu söyler söylemez utancımdan yerin dibine girmek istedim.

Sinem, 15  

   

 

Hıçkırık sorunu

Bir gün sınıfta fen dersi işliyorduk. Öğretmen de notları girmek için bilgisayara geçti. Biz de kendi çapımızda eğleniyorduk. Sonra öğretmen derse başladı. O sırada öyle şiddetli hıçkırdım ki yer yerinden oynadı! Bu bir kere başıma gelse iyi ama o gün tam 15 dakika üst üste hıçkırdım. Sınıftakiler her hıçkırışımda ya gülüyorlardı, ya da dönüp bana bakıyorlardı.
DadLu qız, 13

 

 

“Donduk kaldık”

Aycan’la ben teneffüste tuvalete gittik. Gittiğimizde her şey normaldi. Aycan bütün tuvaletleri boş zannetmişti ve tesadüfen bir kapıyı açtı. İçeride 8’inci sınıfa giden bir kız vardı ve kız külotlu çorabını toparlarken kapı açılınca dondu kaldı. Aycan o şaşkınlıkla kapıyı bırakıp duvara doğru döndü ve kız sadece beni gördü! Biz Aycan'la yerin dibine girdik ve o kızı görünce hala kaçıyoruz.  
Senem-Aycan, 13

 

 

Yanlış tribün
Ben fanatik Fenerbahçeliyim. O gün ağabeyimle ilk kez maça gitmiştik ve çok heyecanlıydım. Ağabeyim beni bir tribüne oturttu ve gitti. Bir baktım herkes formama bakıp; “Burada ne işin var” deyip duruyor. Sonradan fark ettim ki; ağabeyim beni sinir etmek için yanlış tribüne oturtmuş. Bunu fark eder fark etmez hemen doğru tribüne gittim. O anı asla unutamam.

Fanatik FB’li, 15

 

 

“Şortumu görmeyen kalmadı”

Bir gün İngilizce öğretmenimiz bana elindeki kağıdı vererek; "Şunları tahtaya yaz" dedi. Ben de; "Tamam" deyip elindeki kağıdı aldım. Boyum yetişmediği için parmaklarımın ucunda yükseldim. Erkek arkadaşlarımdan biri bana; "Fazla yükselme, şortun gözüküyor" deyince o an yerin dibine girdim.

Tuğba, 11

 

Komşunun düğünü

En yakın komşumuzun düğününe gitmiştik. Arkadaşım Nilay, düğün salonunun arka kısmında sevgilisiyle buluştu. Ben de bir an önce konuşmasını bitirip yanıma gelmesini bekliyordum. Tam o sırada Nilay’ın babasını gördüm. Arkadaşıma; “Çabuk gidelim, baban geliyor” dedim. Sevgilisi de o panikle duvardan atlayıp kaçtı. Sonra Nilaya’a; “Kaçarken pantolonum yırtıldı” diye mesaj yolladı. Ben o akşam gülmekten öldüm. Ama arkadaşım sinirinden ağladı!

Çatlak, 18

 

 

 “Kardeşimin arkadaşları”

Bir gün marketten eve dönerken yukarı çıkmak için asansörün kapısını açtım. Kapıyı açmamla karşıma çığlık atan kızlar çıktı. O şokla ben de çığlık atınca apartmandakiler de dışarı çıktılar. Meğer o kızlar kardeşimin arkadaşlarıymış. Ama onlar gidip de apartmandakiler çığlık atan kişi larak sadece beni görünce yerin dibine girdim!

Aleyna, 15

 

Cem Yılmaz Şov

Geçen yaz tatilinde İstanbul'a gittik. Bütün aile orada toplanmıştı. Bir gün evdekilerin hepsi bir yerlere dağıldı ve evde dayımın oğlu ile kaldık. Cem Yılmaz'ın CD'sini izlemeye başladık. Gösterinin bir bölümünde hastanenein kapısında iki kadının konuşması anlatılıyordu. Konuşma şöyleydi:

"1'inci kadın: Neyin var?

2'inci kadın:Fıtık

1'inci kadın:Boşuna gelmişsin benim bildiğim bir hoca var. Sübhaneke'yi tersten okuyor, oradan koşarak çıkıyorsun. Benin kaynımda da var.

2'inci kadın:Ama benimkisi çok kötü çekme yapıyor. Oturamıyorum.

1'inci kadın:evet aynısı kaynımda da var                                                       

2'inci kadın: Çok kötü çekme yapıyor oturamıyorum.

1'inci kadın: Evetttttttt aynısı kaynımda da var.

2'inci kadın:Oturamıyorum altıma yapacağım

1'inci kadın:Evet kaynım yaptı bile."

İşte bu bölüm ikimize de komik gelmişti ve izledikten bir süre sonra misafirlerimiz geldi.  Gelenlerden biri hastalığının fıtık olduğunu ve çekme yaptığını söyleyince ben gülme krizine girdim. Kadın yanlış anladı ama bozuntuya vermedi. Çok utandım.

Ayşe,15

 

 

Mikrofon sevdası

O gün okulumun korosu vardı. Ben de bu koroda annemle şarkı söyleyecektim. Sıra bize gelmişti. Herşey çok güzel ilerliyorken, nakaratta ben de anneme eşlik ettim. Ama annem miktofonu ağzının içine soktuğu için benim sesim hiç duyulmadı. Çok utanmıştım...

Afraze Rana,16

 

Kötü Şans

Ailemle birlikte yaz tatiline gitmiştim. Yanıma şort almayı unutmuşum .Tatil yerinde bir dükkana gidip şort aldım. Üzerimden çıkarmadan plaja gittim. Arkamdan yakışıklı bir çocuk geliyordu ve bana "bir dakika dururmusunuz" diye seslenince çok heyecanlandım. "Bana şortunuzun etiketi kalmış arkadan sallanıyor" dedi. Ben de teşekkür etmiştim ama çok utanmıştım.

Dilek, 15

 

Ağabey faciası  

 

 Ben Kaynarca’da yasıyorum. Mahallede hoşlandığım bir çocuk var. Ben çocuğun benden hoşlandığını bilmiyordum. Gecen evden kalem alma bahanesiyle dışarıya çıkmıştım. Maksadım kalem almak değil tabii onu görmek. Kalemi aldım, evin oraya geldim. Mahallede bir, iki turladıktan sonra nihayet binanın kapısına geldim... Tam zile basacağım, o geldi. Bana senden hoşlanıyorum dedi... Tam o sırada ağabeyim kapıda belirdi.. Ne yapacağımı sasırdım. Ağabeyim, ne oluyor dedi.. Bende hiç birini sormaya gelmiş dedim.. Oda evet birini sordum gidiyorum dedi.. ama o an hem korku hem de yalanın utancıyla yüzüne bakamadım.. Tesadüf ki oda artık beni görünce kaçıyor.. Abisi görür gelmesin diyormuş.....

 

kbrkn,15  

    

Haberin Devamı

Gizli takip

Bir gün arkadaşımla gezerken, çok yakışıklı bir çocuk gördük. Çocuğu takip etmeye başladık. Çocuğu takip ederken bizim apartmana girdiğini gördüm. Bu arada çocuk onu takip ettiğimizi anladı. Ben de arkadaşımla vedalaşıp, apartmana girdim. Bir baktım çocuk bize gelen misafirin oğluymuş. Eve girdiğimde çocuk bana bakıp gülüyordu. O an öyle utandım ki; bir daha yolda hiçbir erkeğe bakmayacağıma ve takip etmeyeceğime yemin ettim.

Çapkın kız, 17

 

 

“Kış mevsiminden nefret ediyorum”

Kışın apartmanımızın garaj bölümü buz tutmuştu. Biz de poşetlerle orada kayıyorduk. Hoşlandığım çocuk oradan geçerken, ayağım kaydı ve yuvarlanarak bodrum kapısına çarptım. Çocuk hızla uzaklaşıp gitti. İşin kötüsü; artık yüzüne bile bakamıyorum.

Haberin Devamı

Bahtsız, 17

 

Kötü şaka

Çok iyi ve temiz kalpli bir sınıf arkadaşım var. Bu arkadaşım, sınıfın en sert çocuğunu seviyor. Duygularını ona söylemesi ise mümkün değil! Neyse bir gün bu arkadaşım, sırasında otururken birisiyle konuşmak için yerinden kalktı. Bizim sınıfın erkekleri de şaka yapmak için sırayı çektiler. Ne yazık ki arkadaşım yere düştü ve utancından ne diyeceğini şaşırdı! Çünkü sevdiği çocuk da oradaydı! Onun için berbat bir andı.

Sude, 14

 

Yolunu şaşıran kız

Biz üç kız dershane arkadaşıyız: Ben, Ayşenur ve Gizem. Sınıfımızın bulunduğu katta kızlar tuvaleti var. Ama bir gün bizim sınıf bir üst kata taşındı. O sınıfa yerleştik. Aynı katta bulunan tuvaleti de eski alışkanlıkla kızlara ait sanarak kullanma hatası gösterdik! Çok sıkışmıştım ve ilk gördüğüm tuvaletin kapısını açtım. Karşımda bizim sınıftan Furkan! Çocuk nasıl utandıysa artık ertesi gün dershaneyi terk etti!

Deniz gözlü, 14

 

İngilizce öğretmeni

Okulun son günleriydi. Biz üç arkadaş okul yolunda yürüyorduk. Sonra İngilizce öğretmenimizi gördük ve ona delice el sallamaya başladık. Halbuki gördüğümüz kişi öğretmenimiz değilmiş. Güneş gözlüklerini çıkarınca başka biri olduğunu anladık. Allah’tan kadın telefonla konuşuyordu. Rezil bir durumdan ucuz kurtulduk!

Haberin Devamı

Meltem, Özge, Nursena, 13

 

 

Dedikodunun zararları

Bir gün beden öğretmenimiz, sınıfta oturup, spor yapmadığımız için hepimize 1 vermişti. Biz de buna çok sinirlendik. Okul çıkışında bağıra bağıra öğretmen hakkında konuşuyorduk. Sonra şans eseri arkama baktım ve hakkında konuştuğumuz öğretmenin tam arkamızda bizi
dinlediğini fark ettim! O gün çok utandık ve bir daha o öğretmenimizin yüzüne bakamadık. Sheker, 14

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!