Uslanmanın yolu babalıktan geçermiş

Güncelleme Tarihi:

Uslanmanın yolu babalıktan geçermiş
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 1998 00:00

Haberin Devamı

Erdal Acar ve Hakan Ural. Bir zamanlar adlarını çapkınlıklarıyla duyurmuş, Türkiye'nin beğenilen erkekleri... Bir zamanlar hovardaydılar, hiçbir şey onları frenleyemezdi. Sonunda bir limana demir attılar, aile kurdular. Eşlerini seviyorlar. Çocukları ise en değerli varlıkları... Biba Dergisi bu ayki sayısında çocuk sahibi olduktan sonra uslanan babalara yer veriyor.

Eski Beşiktaş yöneticisi, işadamı imajlı, gece aleminin temsilcilerinden Erdal Acar'ın on aylık kızı Cansu, kısa zamanda çapkın babayı frenlemiş. Biba'nın ‘‘Bir gün çapkınlıklarınıza paydos diyeceğinize inanıyor muydunuz?' sorusuna, ‘‘Aslında ben çapkın değildim’’ yanıtını veriyor Acar.

Hakan Ural 22 yaşında babalıkla tanışmış. Evlendikleri günden bugüne eşi Sibel Can'la ha ayrıldı, ha ayrılacaklar derken, onlar 11 seneyi geride bırakmışlar. Şu an tüm çabası Melisa ile Engin Can'a mutlu bir yuva verebilmek. ‘‘Ben genç baba olmanın avantajlarını kullanıyorum. Bedenen, beynen dinamiğim. Çocuklarımla sürekli ilgilenebiliyorum’’ diyor. ‘‘Çocuklarınızın sanat hayatına girmesini ister misiniz’’ sorusuna ise şu yanıtı veriyor: ‘‘Onlar hiçbir zaman Hakan Ural ve Sibel Can'ın oğlu ve kızı olmaktan kurtulamayacaklar. Bizim bulunduğumuz camianın olumsuz yanları da var. Yıpratılmak, rahat edememek gibi...’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!