Üsküdar'da testere cinayeti

Güncelleme Tarihi:

Üsküdarda testere cinayeti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2007 00:02

Üsküdar'da hırsızlık ve yankesicilik yaptığı öne sürülen bir kişiyi öldürerek cesedini parçaladıktan sonra değişik yerlere attıkları iddia edilen biri kadın üç kişi, kesik kol ve bacaklarda yapılan inceleme sonucu yakalandı.

Haberin Devamı

 ZANLILARIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 Üsküdar'da, hırsızlık ve yankesicilik yaptığı öne sürülen bir kişiyi öldürerek cesedini parçaladıktan sonra değişik yerlere attıkları iddia edilen 1'i kadın 3 kişi tutuklandı.
Müslüm Kanyılmaz'ın öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan Nazım Y, Sinan A. ve Beyhan T, şubedeki işlemlerinin ardından Üsküdar Adliyesine sevk edildi.
Cumhuriyet Savcılığındaki sorgularının ardından tutuklanmaları istemiyle mahkemeye gönderilen 3 zanlı, tutuklanarak ceza evine konuldu.
Üsküdar Yavuztürk Mahallesi Çınarlıdere Caddesi kenarında, 15 Mart 2007'de, siyah poşetler içinde bir erkeğe ait 2 kesik kol ile Beykoz Kavacık Küçüksu Deresinde bir valiz içinde 2 kesik bacak bulunmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatılmıştı.
Kesik kollarda parmak izi, bacaklarda ise doku incelemesi yapılması sonucu parçaların, hırsızlık ve yankesicilik suçlarından 2 kez gözaltına alınan Müslüm Kanyılmaz'a (16) ait olduğu belirlenmişti.
Bunun üzerine çalışmayı Kanyılmaz'ın arkadaş çevresi üzerinde yoğunlaştıran polis, Kanyılmaz'ın daha önce birlikte hırsızlık yaptığı arkadaşları Nazım Y, Sinan A. ve Beyhan T'yi gözaltına almıştı.

Haberin Devamı

İstanbul Beykoz' da iki çöp poşeti içinde bulunan iki erkek kolu üzerinde  yapılan incelemede  ceset parçalarının  2 ayrı hırsızlık olayından sabıkası olan Müslüm Kanyılmaz' a (15) ait olduğu tespit edildi.Soruşturma sürerken  15 Nisan 2007'de Küçüksu Deresi'nde bulunan  siyah renklı bir bavuldan da ceset parçaları çıktı.Bavuldaki iki baçak, kaburga kemikleri gibi 5 parcanın da  Kanyılmaz'a ait olduğu  ortaya çıktı.Dedektiflere göre, çevresinde "cep telefonu hırsızı" diye tanınan Kanyılmaz, son olarak Sinan Aracı ve Nazım Yıldırım ile birlikte hırsızlık yaptı.

KAN İZLERİ BULUNDU

 Polis çete üyelerinin Çengelköyde ki evlerinde arama yaptı.Evin banyo bölümü ve salonu ile Nazım Yıldırım'ın  otomobilinde bulunan  kan izlerinin Müslüm Kanyılmaz'a ait olduğu belirlendi.Evde yaşayan Sinan Aracı ile Nazım Yıldırım ile dost hayatı  yaşadığı Beyhan T. (45) gözaltına alındı, iki bıçak, bir balta ve tabancaya el konuldu.Suç ortaklarıyla birlikte , Müslüm Kanyılmaz'ın  aşırı derecede  uyuşturucu alıp  kendiliğinden öldüğünü iddia eden Nazım Yıldırım  ifadesinde olayı söyle anlattı;

Haberin Devamı

YARISINI BAVULA KOYMUŞLAR

 "Cesedi salondan banyoya taşıyarak  evde bulunan baltayla  parçalara ayırdık.Daha sonra yakındaki  marketten çöp poşetlerı  alarak içine koyduk.Çöp poşetleri bitince kalan parçaları  evde bulunan bir bavulun içine koyduk.Gece yarısından sonra  torbaları ve bavulu  otomobilin bagajına koyarak çevreye attık.Sonra  geri dönüp evi ve arabayı temizledik.Cesedi parçalamak için kullandığımız  baltanın sapını temizleyemeyeceğimizi anlayınca  mavi renge boyadım" Çete adına hırsızlık yapmak istemeyen Müslüm Kanyılmaz'ın Ümranıye'de bir başkası adına çalışmak istediği  iddia edildi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!