Uşaklı E.T. uranyum madeni için mi geldi

Güncelleme Tarihi:

Uşaklı E.T. uranyum madeni için mi geldi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2001 00:00


Yavuz KUŞDEMİR/UŞAK (DHA)
Haberin Devamı

Narlı'da yaşayan vatandaşların geçen cumartesi günü tütün çapasına giderken gördüklerini söyledikleri ‘‘uzaylı’’ ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Uzaylı indiği söylenen tarladan toprak numuneleri alan Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan, ‘‘Analizler bu işin sırrını çözecek’’ dedi. Bölgeden alınan toprak örneklerini ABD ve İngiltere'ye göndereceğini belirten Akdoğan, bu konuda NASA'ya güvenmediğini söyledi. Akdoğan, ‘‘NASA bu tür konularda çoğu bilgiyi saklıyor. Bu nedenle bu merkezle çalışmıyoruz. Örnekleri bana göre güvenilir uzay bilimleri araştırma laboratuvarlarına göndereceğim’’ dedi. Akdoğan, sonuçlar gelinceye kadar, uzaylının indiği söylenen Köy Muhtarı Emin Can'a ait tütün tarlasına insan sağlığı açısından kimsenin girmemesi, bölgenin kaymakamlıkça korumaya alınması gerektiğini söyledi.

Haktan Akdoğan, UFO olarak adlandırılan tanımlanamayan cisimlerin tüm dünyada maden bölgelerinde, nükleer santral ve askeri alanlarda sık gözlendiğine dikkat çekti. Haktan Akdoğan, Eşme'nin maden yatakları açısından çok zengin bir ilçe olduğunu kaydederek ‘‘Burada da büyük altın, uranyum ve civa maden rezervleri var’’ dedi.

Elin uzaylısını da kendimize benzettik

Uşak'taki son ‘‘uzaylı’’ iddiasına, Adana'da tek kişilik ‘‘Cebimdeki Kelimeler’’ oyununu sahneye koyan Yılmaz Erdoğan cevap verdi. Türk insanının birbirine bir şeyler atmasının alışılagelmiş olay olduğunu belirten Erdoğan, konuyu Uşak'ta görüldüğü iddia edilen uzaylıya getirdi. Hayranlarına ‘‘Uşak'taki hadiseye ne diyorsunuz?’’ diye soran Erdoğan şöyle devam etti: ‘‘Bizimkiler uzaylıya taş atmış, uzaylı da bizimkilere taş atmış. Zaten biz ya taş ya b.. atarız. Elin uzaylısını da bir saniyede kendimize benzetmişiz.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!