Ünlülerin yılbaşı kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerin yılbaşı kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 1999 00:00

Haberin Devamı

Müzik ve sinema dünyasının ünlü isimleri yeni yılı coşkuyla karşıladı. Kimisi çalıştı, kimisi de eğlendi. Sahne ve sinema dünyasının ünlü isimlerinin büyük çoğunluğu, tatil için Uludağ'ı tercih etti. 2000'e bir kala yapılan kutlamalarda İstanbul ve Ankara'daki barlar dolup taştı. İstanbul'da özellikle gençler Taksim ve Etiler'in gözde eğlence mekanlarında Nadide Sultan, Rober Hatemo, Kenan Doğulu ve Teoman gibi şarkıcıları dinledi. Ayna grubu, Kadıköy Meydanı'nda ücretsiz halk konseri vererek hayranlarını coşturdu.

Akan'ın tercihi Uludağ

Türk sinemasının yakışıklı aktörlerinden Tarık Akan, yeni yılı uzun süredir birlikte olduğu balerin sevgilisi Acun Günay'la Uludağ Otel Fahri'de karşıladı. Akan, fotoğrafı çekilirken ‘‘Durun saçlarıım düzelteyim, hayranlarım beni çirkin görmesin’’ diyerek espri yaptı. Yaz aylarını Bodrum'da geçirmeyi adet edinen Tarık Akan, kış tatillerini de Uludağ'da geçiriyor.

Tilbe çoşkusu

Grand Yazıcı Otel'de sahneye çıkan Yıldız Tilbe, başına süslü yılbaşı şapkalarından takarak dinleyicilerini coşturdu.

Hatemo farkı

Rober Hatemo yılbaşı gecesinde Dalmaz Center'da sahneye çıktı. ‘‘Sen Farklısın’’ adlı yeni albümünü kısa bir süre önce piyasaya çıkaran Rober'i izlemeye gelenler arasında Reyhan Karaca da vardı.

Soner'in esprisi

Patika Bar'da sahneye çıkan Soner Olgun, yılbaşı gecesi başına taktığı nazar boncuklu huniyle ilgi odağı oldu. Olgun, ‘‘Deliye her gün bayram. Aslında benim taktığım lazımlık’’ diyerek espri yaptı.

İzel'in maratonu

Yılbaşı gecesinin galibi İzel oldu. Alkoçlar'ın iki ayrı oteliyle yine onlara ait A Bar'da program yapan İzel, yılbaşı gecesi üç yerde birden sahneye çıkarak rekor kırdı. Alkoçlar Otel'e sahne ayakkabısıyla karda yürüyerek gelen İzel, bir ara sahnede Noel Anne ve Noel Baba eşliğinde şarkı söyledi.

Abla kardeş

Nil Ünal, ablası Gökben ve Gökben'in kızı Begüm yılbaşını Grand Yazıcı Otel'de kutladı. Gündüz kayak yapan mutlu aile, gece de Uludağ barlarında doyasıya eğlendi.

Nadide Sultan külot dağıttı

Müzik piyasasına ‘‘Vuslata Beş Kala’’ adlı albümüyle girip şarkılarından çok iri göğüsleriyle adından söz ettiren Nadide Sultan, yılbaşı gecesinde dinleyicilerine kırmızı külot atarak ‘‘uğur’’ dağıttı. Önceki gece Dalmaz Center'da sahneye çıkan Nadide Sultan, saatler tam 24.00'ü gösterirken kulisten getirilen kırmızı külotları konuklara fırlattı. Kendisi de kırmızı renkli bir tuvalet giyen Nadide Sultan, yılbaşı gecesi kırmızı giymenin uğur getirdiğini söyledi. Genç şarkıcının ‘‘1999'da şansınız bol olsun’’ diyerek fırlattığı külotları almak için özellikle erkek dinleyiciler birbiriyle kıyasıya yarıştı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!