Ünlülerin masörü tecavüzcü çıktı

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerin masörü tecavüzcü çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2006 00:00

Penelope Cruz, Jennifer Aniston ve Emmanuelle Beart gibi sinema yıldızlarının Güney Fransa’daki masörü Thierry Chichportich seri tecavüzle suçlanıyor.

FRANSIZ Rivierası’nda tatil yapan ve Cannes Film Festivali’ne katılan yıldızların müdavimi olduğu Thierry Chichportich (47), savcılık tarafından kadınlara, güçlü ilaçlarla uyuşturarak tecavüz etmek ve tecavüz sahnelerini filme çekmekle itham edildi. Suçlamaları reddeden eski DJ, kadınlarla kendi rızalarıyla beraber olduğunu ileri sürdü. Polis, masörün Nice’deki dairesinde, söz konusu sahnelerin kaydedildiği kasetleri, arabasında da kurbanlarını uyuşturmak için kullandığı ilaçları ele geçirdi.

Chichportich’in beraber olduğu kadınların bir bölümü, kasetler kendilerine gösterilene kadar ne olduğunu hatırlamadıklarını söylediler. Kurbanlardan biri Chichportich’le yediği, tadı acı olan yemekten sonra uykuya daldığını ve sabah masörün yatağında uyandığını iddia etti. Bunun üzerine kadının yemeğine ilaç kattığını itiraf etmek zorunda kalan masör, kurbanının yemeğine koyduğu ilacın bilincini kaybetmesine sebep olacak miktarda olmadığını söyledi.
/images/100/0x0/55ea4a00f018fbb8f8763cca
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!