Ünlüler yine kumarda basıldı

Güncelleme Tarihi:

Ünlüler yine kumarda basıldı
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 25, 2009 00:00

Şovmen Mehmet Ali Erbil ile türkücü Mustafa Topaloğlu bir kez daha kumarhanede basıldı.

Haberin Devamı

ÃœNLÃœLER KUMARDA BASILDI

Etiler’de bir villaya dün polis tarafından gerçekleştirilen kumar baskınında, aralarında Mehmet Ali Erbil, şarkıcı Gökhan Güney ve uzaylı türkücü lakaplı Mustafa Topaloğlu’nun da bulunduğu 27 kişi gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bir villada kumar oynandığı ihbarı üzerine, dün akşam saat 20.00 sıralarında operasyon düzenledi. Villaya giren polisler masalarda oyun kağıtları ve oyun pulları buldu. İçeride bulunan 2’si kadın 27 kişi gözaltına alındı. Mehmet Ali Erbil, Gökhan Güney ve Mustafa Topaloğlu’nun da aralarında bulunduğu bu kişiler minibüslerle Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. İfadeleri alınan 27 kişi, Kabahatler Kanunu’na muhalefet etmek suçundan 140’ar lira para cezasına çarptırıldıktan sonra serbest kaldı.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eac55ff018fbb8f895a5d6
'YEMEK YÄ°YORDUK'

Serbest bırakılan Mehmet Ali Erbil, çıkışta "Yaşasın özgürlük" diye bağırdı. Gökhan Güney ile birlikte şubeden çıkan Erbil, gazetecilerin soruları üzerine, "Oyun oynamıyorduk. Arkadaşımızı ziyarete gitmiştik. Yemek yiyip, oturuyorduk" dedi. Erbil ve Güney, daha sonra aynı araca binerek şubeden ayrıldı. Mustafa Topaloğlu ise, basın mensuplarının soruları üzerine, "Ben oyun oynamıyordum. Oraya oturmaya gitmiştim" diye konuştu.

Ä°lk deÄŸil

Mehmet Ali Erbil, geçen yıl Nisan ayında Kadıköy Ataşehir’de bir daireye düzenlenen baskında 12 kişi ile kumar oynarken yakalanmıştı. Erbil, 125 YTL cezayı ödeyip gizlice polis merkezinden ayrılmıştı. Mustafa Topaloğlu ise bu yıl üçüncü kez kumarda yakalandı. Şubat ve mayıs aylarında Beşiktaş ve Şişli’de yapılan kumar baskınlarında Mustafa Toplaoğlu da yakalanıp gözaltına alınmıştı.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!