Ünlüler gecesi

Güncelleme Tarihi:

Ünlüler gecesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2000 00:00

Haberin Devamı

Bayramda gönüllerince eğlenmek için Talya Otel'i seçen Antalyalılar, Sertab Erener ve Gülşen'in doyumsuz yorumlarını büyük bir keyifle izlediler.

ANTALYA'lılar, Yılbaşı gecesinin Ramazan'a denk gelmesi nedeniyle bir bakıma kısıtlı kutladıkları yeniyıl eğlencelerini, bayrama saklamışlardı.

Bayram'da, eğlence dünyası denilince ilk akla gelen isimlerden biri olan Talya Otel'i seçenler, bu tercihlerinde ne kadar haklı olduklarını anladılar.

Kişi başına 10 ile 20 milyon lira arasında değişen otel biletlerden alan Antalyalılar, ünlü sanatçılar Sertap Erener ve Gülşen'i dinleme fırsatını buldular. Aralarında sanatçı Ozon Orhan ve otel müşterilerininde bulunduğu eğlenceseverler, Erener'in söylediği birbirinden güzel parçalarla kendilerinden geçti. Erener'in sahnede giydiği göbeği açık gece kıyafeti de izleyicilerin ilgisinin odak noktası oldu.

Sıra Gülşen'de

Sevtab' tan sonra sahne alan Gülşen, Talya Otel'de eğlenmeyi seçen Antalyalılara, unutulmaz bir gece yaşattı.

Seslendirdiği hareketli parçaları ile hayranlarını coşturan sevilen sanatçı, dinleyenlerden büyük alkış aldı.

Antalyalılar, gecenin geç saatlerine kadar süren programda, bu iki ünlü sesi dinlemekten son derece mutlu oldular.

Şarkılara eşlik ettiler

İki ünlü sanatçının seslendirdiği birbirinden güzel parçalara eşlik eden eğlenceseverler, kıpır kıpır müziğin riitmine ayak uydurabilmek için, yerlerinden kalkıp bol bol göbek attılar.

Büyük ilgi gördü

Ünlü sanatçı Sertap Erener, bayram gecesi için seçtiği seksi kıyafetiyle de hayranlarını bir kere daha mest etti. Göbeği açıkta bırakan bu güzel kıyafet, izleyicilerin dikkatinin odak noktası oldu.

Gençleri coşturdu

Talya Otel'deki bayram eğlencesinde, geceyarısı sahne alan Gülşen ise, söylediği hareketli parçalarla, izleyicilerine yeni bir enerji aşıladı. Sevilen sanatçı Gülşen'in hareketli müziğiyle coşan Antalyalılar, sanatçının sahneden inmesine fırsat vermediler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!