Ünlü yıldız sezonu kapattı

Güncelleme Tarihi:

Ünlü yıldız sezonu kapattı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2013 00:14

Almanya milli takımının Milan kentinde İtalya ile oynadığı ve 1-1 berabere biten maçta sakatlanan Khedira’nın Brezilya’da yapılacak 2014 Dünya Futbol Şampiyonası’nda da forma giymesi zora girdi.

Haberin Devamı

ALMAN milli takımının ve Real Madrid’in yıldızı Sami Khedira sezonu kapattı. Khedira’nın Brezilya’da yapılacak 2014 Dünya Futbol Şampiyonası’nda da forma giymesi zora girdi. Almanya milli takımının Milan kentinde İtalya ile oynadığı ve 1-1 berabere biten maçta sakatlanan Khedira’yı Augsburg’da ameliyat eden Dr. Hans Wilhelm Müller Wohlfahrt “Ameliyat çok iyi geçti.

Almanlar günde 20 bin Euro ödeyecek
2013 Dünya Futbol Şampiyonası’nda oynamasını umut ediyorum” dedi. Khedira’nın altı aylık bir iyileşme süreci geçireceğini söyleyen Dr. Müller Wohlfahr “En erken Mayıs ayında sahalara dönebilir” dedi. Almanlar günde 20 bin Euro ödeyecek İtalya ile oynanan maçta sakatlanıp sezonu kapatan Khedira için sigorta şirketi günde 20 bin 548 Euro ödeyecek. FİFA kuralları gereği milli takıma çağrılan futbolcular sigortalandığı için Real Madrid Khedira’nın oynamadığı ve antrenmana çıkmadığı her gün için 20 bin 548 Euro para alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!