Ünlü sanatçının şok hikayesi

Güncelleme Tarihi:

Ünlü sanatçının şok hikayesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2014 11:16

Edip Akbayram ve daha bir çok sanatçıya verdiği eserlerle tanınan ünlü sanatçı Hasan Hüseyin Demirel önceki gün hayata gözlerini yumdu. Sevdiği kadının evinin önünde kendini yakarak intihar eden Demirel Seni Seven Öldü şarkısıyla tanınıyordu.

Haberin Devamı

Ünlü sanatçının şok hikayesi
Hasan Hüseyin Demirel'in en çok tanınan eserlerinden biri Seni Seven Öldü isimli şarkısıydı. Sanatçının bu şarkısı Edip Akbayram'ın da seslendirmesiyle geniş kitlelere ulaşmayı başardı. Şarkının sözleri aşkına karşılık bulamayan birinin hayatını kaybetmesini içeriyordu. İşte bu şarkının söz yazarı Hasan Hüseyin Demirel'in de sonu aynen böyle oldu. Demirel bundan 10 gün önce aşık olduğu kadının evinin önünde kendisini yaktı. Bu olaydan sonra İstanbul'da apar topar bir hastaneye kaldırılan Demirel 10 gün hastanede kaldıktan sonra Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde önceki gün hayatını kaybetti.

ÇOK ÜZGÜNÜZ

Haberin Devamı

Hasan Hüseyin Demirel, için dünİstanbul Zeytinburnu'nda, Eriklibaba Cemevi'nde bir tören düzenlendi. Sanatçının 20 yıldan fazla bir süredir arkadaşı olan TRT şeflerinden Zafer Gündoğdu Demirel’in yaşamını yitirmesinden dolayı çok üzgün olduğunu belirterek, “Hasan Hüseyin benim çok eski arkadaşım. Delikanlılıktan beri tanışırız. Öyle kötü bir kaza olduğunu biliyoruz. Akciğer ve karaciğerinde bazı sıkıntılar vardı, çok üzgünüz” dedi.

Demirel'in Seni Seven Öldü isimli şarkısının sözleri şöyleydi:


Ay karanlık gecelerim gündüz olmuyor
Dalında solmuş güllerim filiz vermiyor
Elim kolum işe güce varıp gitmiyor
Gözlerimde ferim sönmüş haberin var mı
Haberin var mı haberin var mı
Seni seven öldü zalım haberin var mı
Gelir günler gelir gülüm yaz bahara erer
Ay karanlık gecelerim umuda döner
Seni seven deli yürek bir gün yine sever
Bu şarkıyı sana yollar haberin var mı
Haberin var mı haberin var mı
Seni seven öldü zalım haberin var mı

FACEBOOK’TAN YAZDI

Demirel kendisini yakmadan önce 22 Şubat 2013 tarihinde Facebook'unda "Aşk için ölme vaktidir..hoşçakalın arkadaşlar..." ifadelerini içeren bir mesaj yayımlamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!