Ünlü isimlere kokain baskını

Güncelleme Tarihi:

Ünlü isimlere kokain baskını
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 13, 2012 00:00

Uyuşturucu operasyonunda, aralarında ünlü bir yapımcı, modacı ve şarkıcıların da bulunduğu 16 kişi gözaltına alındı. Ünlü isimler, kokain kullanmak ve uyuşturucu temin etmekle suçlanıyor.

Haberin Devamı

İSTANBUL Narkotik Şube ekipleri, 6 ay önce, bir torbacı grubun ünlü isimlere uyuşturucu sattığı bilgisini aldı. Torbacıları telefon ve fiziki takip altına alan ekipler, çetenin ünlü isimlere kokain ve esrar sattığını belirledi. Ünlü isimler de takibe alındı. Şifreli konuşmalar deşifre edildi, teslimatlar gizli kamerayla kayıt altına alındı.

Eşzamanlı baskın

Dün sabah erken saatlerde 30 adrese eÅŸzamanlı operasyon baÅŸlatıldı. 6 kiÅŸilik torbacı çetesi kısa sürede evlerinde yakalandı. Aynı dakikalarda ekipler ünlü isimlerin de kapılarını çaldı. Ãœnlü yapımcı Ä°.Ö., modacı V.P., B. kardeÅŸler olarak tanınan E.M.B. ve Y.B., sosyete kuaförü M.Ç., ÅŸarkıcılar M.E., D.B., M.Åž.’nin de aralarında bulunduÄŸu 10 isim yakalandı. 16 kiÅŸiyi gözaltına alan polis, bazı isimleri ise adreslerinde bulamadı. Adreslerde yapılan aramalarda bir miktar uyuÅŸturucu madde ele geçirildi.  Adli Tıp Kurumu’nda kan, idrar ve saç teli örnekleri alınan 16 kiÅŸi tekrar emniyete getirildi. Kokain ve esrar kullandıkları öne sürülen Ä°.Ö., V.P. ve B. kardeÅŸlerin, ayrıca uyuÅŸturucu kullanan kiÅŸilere uyuÅŸturucu temin ettikleri de iddia edildi. Gözaltına alınan diÄŸer ünlü isimlerin ise kokain ve esrar kullandıkları öne sürülüyor. Polis, gözaltındaki kiÅŸilerle ilgili ek süre alacağını belirtti. 16 kiÅŸi sorgularının ardından Özel Yetkili Ä°stanbul Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edilecek.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!