Üniversiteler ne zaman başlıyor? YÖK'ten corona virüs açıklaması geldi mi?

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteler ne zaman başlıyor YÖKten corona virüs açıklaması geldi mi
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2020 20:24

Bilim Kurulu Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk alınan kararları açıkladı. Bakan Selçuk eğitim öğretimde verilen aranın 30 Nisan tarihine kadar uzatıldığını duyurdu. Tatil sürecinin uzatılmasının ardından, gözler üniversitelerde de tatilin uzatıp uzamadığına çevrildi. Peki, Üniversiteler ne zaman başlıyor? Üniversitelerde tatil uzadı mı? İşte, o konuyla ilgili son dakika açıklama...

Haberin Devamı

Okullarda tatil sürecine dair açıklamalarda bulunan Bakan Selçuk, alınan kararlar neticesinde eğitim öğretimde online sistemin devam edeceğini belirtti. Selçuk "üniversitelerde tatil uzayacak mı?" konusuyla ilgili de değerlendirmeleri paylaştı. İşte, merakla araştırılan üniversitelerin açılacağı tarihle ilgili bilgiler.

ÜNİVERSİTELER NE ZAMAN AÇILACAK?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada, "30 Nisan'a kadar okullarımızın tatil olması, uzaktan eğitimin devam etmesi konusunda bir karar söz konusu." dedi. Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "30 Nisan'a kadar okullarımızın tatil olması, uzaktan eğitimin devam etmesi konusunda bir karar söz konusu." dedi.

Üniversitelerin durumu ise Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) tarafından verilecek karar ile açıklanacak. Konuyla ilgili detaylar geldiği zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!