Unirock Extreme Festival

Güncelleme Tarihi:

Unirock Extreme Festival
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 01, 2009 14:17

Unirock Festival
03 Ekim 2009
14:00

Haberin Devamı

Son iki yılda OPETH, DARK TRANQUILLITY, KREATOR, TESTAMENT, PARADISE LOST ve AMON AMARTH gibi metal müzğinin dev isimlerini sahnesinde ağırlayan ve toplamda 25.000 kişinin katılmıyla bu alanda rekorlara imza atan UNIROCK FESTIVAL, yeni bir festival için hazırlıklarına başladı.

3 Ekim Cumartesi günü tek günlük etkinlik olarak düzenlenecek UNIROCK EXTREME FEST’de yerli ve yabancı toplam 9 grup sahne alacak.

Festivalin kesinleşen ilk konukları KALMAH, GRAVEWORM, LEGION OF THE DAMNED ve CARNOPHAGE.

Festivale toplamda 6.000 kişinin katılması bekleniyor.

Bu müziğe gönül vermiş herkes ile 3 Ekim Cumartesi günü UNIROCK EXTREME OPEN AIR FESTIVAL’de görüşmek üzere!

Unirock Extreme Festival
Tarih : 03.10.2009 - 14:00:00
Yer: Maçka Küçükçiftlik Park
Adres: Kadırgalar Caddesi No:5 Maçka İstanbul
Bilet Fiyatları: Genel Giriş: 39,00 TL 
                         Mega Bilet: 112,00 TL 
                         Sahne Önü: 56,00 TL

Haberin Devamı

PENTAGRAM
 
Unirock ekibinin yeni festival projesi olan Unirock Extreme Open Air`in ilk yılında Headliner koltuğuna ülkemizin en büyük ve köklü metal grubu olan Pentagram oturuyor.
20 yıldan uzun geçmişlerine sığdırdıkları 8 albüm ve sayısız konser ile Türk heavy metal tarihinin en önemli grubu konumunda olan Pentagram uzun bir aradan sonra 3 Ekim Cumartesi akşamı fanlarıyla buluşuyor. Bu performans aynı zamanda grubun yeni albümden önce son Istanbul konseri olma ozelligini de taşıyor.
 
KALMAH (FINLANDIYA)

Ulkemizde oldukca geniş bir hayran kitlesine sahip olan Finlandiya`lı KALMAH, CHILDREN OF BODOM ile birlikte melodik death metal akımının en başarılı temsilcilerinden  biri olarak kabul ediliyor. Şu sıralar 4. albümleri üzerinde çalışmakta olan grup ülkemizde ilk kez UNIROCK EXTREME FESTIVAL`de sahne alacak.

LEGION OF THE DAMNED (HOLLANDA)

Thrash/death metal akımının başarılı temsilcisi LEGION OF THE DAMNED yeni studyo albümleri CULT OF THE DEAD`in tanıtım turnesi kapsamında ilk kez Türkiye`de. Bugüne kadar yayınladıkları 4 albümle türe yeni bir soluk getiren grup, henuz kuruluşunun üzerinden 5 yıl gibi bir zaman geçmesine rağmen Avrupa çapında ciddi satış rakamlarına ulaşmayı başardı ve bu süre içinde birçok prestijli festivalde sahne aldı.  

GRAVEWORM (ITALYA)


UNIROCK EXTREME FESTIVAL`in bir diğer konuğu ise başarılı Italyan black metal grubu GRAVEWORM. İlk dönemlerinde şarkılarında gotik öğelere de yer veren grup black metal tarzının en iyi isimleri arasında yerini almayı başardı. 1997 yılında ilk albümleri `When Daylight`s Gone` ile adını duyuran GRAVEWORM, daha sonra ünlü Alman plak şirketi NUCLEAR BLAST ile anlaşarak, içinde R.E.M. cover`i LOSING MY RELIGION`un da bulunduğu ENGRAVED IN BLACK albümünü yayınladı. Yeni albümle birlikte WACKEN gibi birçok büyük festivalde sahne alan grup, Türk black metal fanları tarafından da oldukça seviliyor.

UNIROCK EXTREME FEST GENEL PROGRAMIÂ


22:30-23:30 PENTAGRAM
21:00-22:00 LEGION OF THE DAMNED
19:30-20:30 KALMAH
18:00-19:00 GRAVEWORM
16:45-17:30 MORIBUND OBLIVION
15:45-16:15 CARNOPHAGE
14:45-15:15 BIOCRIME

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!