Ülkü ocaklarından Ä°BB BaÅŸkan Adayı Kurum'a destek

Güncelleme Tarihi:

Ülkü ocaklarından İBB Başkan Adayı Kuruma destek
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 11, 2024 15:41

Ülkü ocakları İstanbul İl Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'a destek için basın toplantısı gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Ülkü ocakları İstanbul İl Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'a destek için Pendik'te 'Genelden Yerele Birlik Ülkede Yönetimde Dirlik' adlı basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Alparslan Doğan, "Lider ülke Türkiye ülküsüyle ilerlediğimiz bu yolda 2024 mahalli idareler seçimleri elzem bir mihenk taşı, tarihi bir fırsat olarak önümüzde durmaktadır. Bilindiği üzere 7 Ocak 2024 Pazar günü Sayın Cumhurbaşkanımız Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımızın Sayın Murat Kurum olduğunu açıklamıştır. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Murat Kurum'un kazanması için var gücümüzle çalışarak bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin işaret ettiği doğrultuda, İstanbul'umuzu bu zilletten kurtarıp muradına erdireceğiz. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin ifade ettikleri gibi İstanbul fethimizin düşmeyecek şehri Büyük Hakan'ımız Fatih'in dev emanetidir. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın şiarıyla hareket eden Cumhur İttifakı belediyeciliği İstanbul'u zilletten kurtaracak, milletimizin sorunlarına çare olacaktır. Mevcut İBB yönetiminin umursamaz, sorumsuz, ikbal düşkünü tavrı Türk gençliğinin yıllarını çalmaktan başka bir şey yapmamaktadır. Sayın Murat Kurum ve Cumhur İttifakı belediyeciliğiyle Türk gençliği hak ettiği hizmet ve anlayışa kavuşacaktır. Ulaşımda çözülmeyen aksaklıkların çaresi Sayın Murat Kurum'dur. Belediye hizmetlerinin her yerinden dökülen iş bilmezlik ve liyakatsizliğin çaresi Sayın Murat Kurum'dur. Zillet cephesinin sebep olduğu biriken dağ gibi sorunların çaresi Sayın Murat Kurum'dur. Türk milletinin göz bebeği İstanbul'u terör ortaklarına hesap alanı yapmaya çalışanlara cevap Sayın Murat Kurum'dur. İstanbul'da Cumhur İttifakı belediyeciliği ikbal değil, hizmet için Türk gençliğini hak ettiği refahı sağlayacak, ayırmadan, ayrıştırmadan, İstanbul için canla başla çalışacaktır" dedi. 

Haberin Devamı

Ülkü ocaklarından İBB Başkan Adayı Kuruma destek

Haberin Devamı

"YEREL SEÇİMLERDE CUMHUR İTTİFAKI DİYEN TÜRK GENÇLİĞİ YERELDE DE CUMHUR İTTİFAKI DİYECEKTİR"

Ãœlkü Ocakları Genel BaÅŸkanı Ahmet YiÄŸit Yıldırım ise, "Ãœlkü Ocakları EÄŸitim ve Kültür Vakfı olarak liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin emrinde Türk gençliÄŸi için, aziz milletimiz için hizmet etmeye devam ediyoruz. 2023 yılı Mayıs ayında yapılan genel seçimlerde oy kullanan yaklaşık 6 buçuk milyon Türk gencinin büyük bir çoÄŸunluÄŸu, Cumhur Ä°ttifakı'na teveccüh göstererek Türk ve Türkiye yüzyılı hedefine ulaÅŸma noktasında bir irade ortaya koymuÅŸtur. Türk gençliÄŸi Türk ve Türkiye düşmanlarına terör örgütleriyle ittifak yapan tüm muasır odaklara gerekli yanıtı vermiÅŸtir. Biz inanıyoruz ki baÅŸta Ä°stanbul ve Ankara olmak üzere tüm Türkiye'de Cumhur Ä°ttifakı yine aynı baÅŸarıyı gösterecek. Türk gençliÄŸi bir kez daha Türk ve Türkiye yüzyılına büyük bir destek verecek. Yerel seçimlerde Cumhur Ä°ttifakı diyen Türk gençliÄŸi yerelde de Cumhur Ä°ttifakı diyerek biz buradayız diyecektir. Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi Cumhur Ä°ttifakı adayımız sayın Murat Kurum beyi sonuna kadar desteklediÄŸimizi, Ä°stanbul'da ve Türkiye'nin dört bir yanında Cumhur Ä°ttifakı'nın baÅŸarısı için mücadele edeceÄŸimizi ifade ediyoruz. Bu vesileyle Cumhur Ä°ttifakı Ä°stanbul adayımız olan Sayın Murat Kurum Bey'e adaylığının hayırlı olmasını diliyor, her türlü gücümüzle yanında olduÄŸumuzu vurgulamak istiyorum. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin ÅŸu sözleriyle ifade ettiÄŸi gibi 'Gelecek Türk milletinindir. Yeni bir Türk asrı önümüzdedir. GeleceÄŸin süper gücü Türkiye Cumhuriyetidir. Hiçbir bozguncu, hiçbir devlet ve millet muhalifi milli ülkülerimizin gerçekleÅŸmesini engelleyemeyecektir'" diye konuÅŸtu.Â

Ülkü ocaklarından İBB Başkan Adayı Kuruma destek

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!