Uçak seferleri ne zaman başlayacak? Uçuşlar ne zaman açılacak?

Güncelleme Tarihi:

Uçak seferleri ne zaman başlayacak Uçuşlar ne zaman açılacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2020 17:22

Çin'in Hubey eyaletine bağlı Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) dünya genelinde bulaştığı kişi sayısı 3 buçuk milyon insanı aştı. Tüm bunlar yaşanırken, ülkemizde alınan tedbirler de sıkı şekilde devam ediyor. Bu kapsamda, iç ve dış hat seferleri iptal edildi. Gözler şimdi iç hatlar ve dış hatlarda seferlerin ne zaman başlayacağında. Peki, uçuşlar ne zaman açılacak? Uçak seferleri ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgını nedeniyle havayolu şirketlerinin seferlerine de ara verilmişti. Hastalığın yayılması, zayıf yolcu talebi ve yeni seyahat kısıtlamaları sonrası, uçuşların yeniden başlayacağı tarihi merak ediliyor. İşte, Uçuşlar ne zaman açılacak? sorusunun yanıtı...

THY'DEN AÇIKLAMA

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, "Biliyoruz zor ama bu mücadeleyi kazanmak için hep beraber biraz daha sabretmemiz lazım. Maalesef, iç ve dış hat tarifeli seferlerimizi 28 Mayıs 2020 tarihine kadar iptal etmek zorundayız." ifadelerini kullandı.

PEGASUS'TAN AÇIKLAMA

Pegasus Havayolları 1-15 Mayıs 2020 tarihleri arasındaki tüm uçuşlarını iptal ettiğini açıkladı. Pegasus, koronavirüs için alınan ilave tedbirler doğrultusunda 01.05.2020 tarihinden 15.05.2020 tarihine kadar tüm seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

Haberin Devamı

UÇUŞLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Uçuşların ne zaman rutin hale geleceği konusunda bir bilgi mevcut değil. Resmi makamlardan bu konuda açıklama geldiği takdirde haberimizde yer vereceğiz.

BAKMADAN GEÇME!