Uçurumda 42 saat

Güncelleme Tarihi:

Uçurumda 42 saat
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2005 01:18

Isparta’dan, Sütçüler İlçesi’ndeki arkadaşlarına doğum günü sürprizi yapmak için yola çıkan 3 gencin içinde bulunduğu otomobil 60 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Emniyet kemeri takılı olmayan sürücü Serkan Gülgüzel (24), kapısı açılan otomobilden fırladı. Kayalara çarpa çarpa uçurumun dibine düşen otomobilin altında kalan Gülgüzel, ezilerek öldü. Vücutlarında çok sayıda kırık oluşan Göksel Akça (22) ve Bahar Yüksel (22) ise otomobilde sıkıştı. Cep telefonları da çekmeyen iki genç, araç içinden çıkamadı. Havanın da kararması nedeniyle kimse kazayı fark etmeyince, acılar içinde kıvranan Akça ve Yüksel’in yardımına gelen olmadı.

Önce kartalları görmüş

Akaryakıt istasyonu bulunan Mustafa Uğur, asfalttaki lastik izlerini görüp uçurumdan aşağı bakınca korkunç manzarıyla karşılaştı. Yaralı gençler kurtarılarak hastanede tedavi altına alındı. Mustafa Uğur olayı anlatırken şöyle dedi: ‘Havada dönüp duran kartalları gördüm, sonra yoldaki lastik izlerini fark ettim. Yaralılar, ‘Bizi kurtarın. İmdat’ diye bağırıyordu. Çok susadıklarını söylediler. Hiç kıpırdatmadan çok az su verdik’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!