Üç renk siyah

Güncelleme Tarihi:

Üç renk siyah
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 1998 00:00

Haberin Devamı

L'Oreal, Recital saç boyası markasıyla kadınlara 3 farklı tonda siyahı sunuyor. Viyole siyah, mavi siyah ve kızıl siyah. Bu tonlar kendine güvenen, çekici, gizemli, ve modern kadını simgeliyor.

Yılbaşı hediyeli

Yılbaşı alışverişlerinde Davidoff, Joop, Chopard ve Lancaster ürünlerini seçenler çeşitli hediyeler kazanacak. Bu ürünleri tercih edenler çanta el aynası gibi hediyelerin sahibi olacak.

Tavuk burger

Burger King Chiken Royale, Chicken Flamer ve Chiken Tenders'tan sonra yeni bir tavuklu ürün daha hazırladı. Tavuklu sandviç Tavuk Burger küçük patates ve küçük içecekle birlikte 600 bin liraya satılıyor.

Prens'ten DHL’e ödül

DHL Worldwide Express, İngiltere'de ‘‘Toplumsal Yaşama Katkıda Mükemmellik Ödülü’’ aldı. DHL çalışanları uzun süredir tatil günlerini okullara, sivil toplum ve hayır kuruluşlarının projelerine katılarak değerlendiriyor. İletişim dalında ödül kazanan DHL'e ödülü Prens Charles tarafından verildi.

İspanyol Geceleri

The Marmara İstanbul, 19-29 Kasım 1998 tarihleri arasında ‘‘İspanyol Geceleri’’ne 7. kez evsahipliği yapacak. Şef Francisco Cano tarafından hazırlanan İspanyol yemekleri ve tatlıları misafirlere sunulacak. Ayrıca Bravo Flamenco Ballet topluluğu yerel danslardan örnekler sergileyecek.

Ariel'den bağış

Ariel Matik dağ esintisi, evlere getirdiği ferahlığı hastanelere de taşıyor. Firma solunum rahatsızlığı olan insanlara yardımcı olmak amacıyla Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne Basınç Vantilatör cihazı bağışladı. Cihaz gerekli oksijen oranını ayarlayarak hastanın soluk almasını sağlıyor.

Lokantalı mağaza

Koleksiyon Mobilya, 6 Kasım'dan bu yana İstanbullar'ın hizmetinde. Büyükdere'de Koleksiyon Mobilya'nın kampusunda açılan Koleksiyon Restaurant, Akdeniz mutfağının en beğenilen örneklerini sıcak bir ortamda sunuyor. Lokanta Pazartesi hariç her gün 12.00-24.00 saatleri arası servis veriyor.

İstanbul'da Palandöken

Polat Renaissance İstanbul Hotel'in, Marmara Denizi ve Adalar manzaralı yeni balo salonu ‘‘Palandöken’’ adıyla hizmete açıldı. 600 kişilik salon şık dekorasyonu, beş yıldızlı servisi ile yemekli iş toplantılarından düğünlere kadar geniş bir hizmet seçeneği sunuyor.

Şık saatler

Tom Cruise'dan Boris Becker'e bir çok erkeğin ve sportmen ruhlu bir çok kadın tercihi Tag Heuer saatleri, yeni yıl hediyesi telaşına son veriyor. Sevdiklerinin hayatına yeni yılda dinamizm ve renk katmak isteyenler için her ortamda büyük keyifle kullanılabilecek bibirinden değişik model seçenekleri sunuyor.

99'un çantaları

Sportif tarzın rahatlığını, geleneksel Fransız şıklığı ile bütünleştiren GYL Bagages çantaları, 1999 spor koleksiyonunu şimdiden satışa sundu. Gelecek yılın moda renk ve çizgilerini taşıyan çantalarda, 7 ayrı model ve 10 farklı renk seçeneği bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!