Tutulma vizyonda

Güncelleme Tarihi:

Tutulma vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2010 17:58

Vizyona girdiği günden beri tüm dünyada fırtınalar estiren Twilight / Alacakaranlık serisinin 3. ve son filmi Eclipse / Tutulma bugün vizyona girdi.

Haberin Devamı

TWILIGHT SERİSİNİN SON FİLMİ ECLIPSE'DEN KARELER - FOTO GALERİ

TWILIGHT SAGA: ECLIPSE FİLMİNİN FRAGMANI - WEB TV 

Twilight serisinin birinci filmi Türkiye'de 328 bin kişi tarafından izlenirken ikinci film olan 'Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay bu gişe hasılatını yaklaşık olarak 4'e katlayarak 1.229.400 kişi tarafından izlenmişti.

Hayranları tarafından merakla beklenen Twilight Efsanesi: Tutulma bugün vizyona girdi.

TUTULMA'DA NELER OLACAK?

/images/100/0x0/55ea13b5f018fbb8f869e42e
Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma’da Bella Swan (Kristen Stewart), Seattle’ın gizemli ölümlerle çalkalanması ve kinci bir vampirin intikam almaya devam etmesiyle kendisini yine tehlikenin tam ortasında bulur.

Haberin Devamı

Tüm bunların ortasında bir de Edward Cullen (Robert Pattinson)’a olan aşkıyla arkadaşı Jacob Black (Taylor Lautner) arasında bir seçim yapmak durumundadır. Tabii vereceği kararın vampirlerle kurt adamlar arasında asırlardır varolan kavgayı ateşleyebileceğinin farkındadır. Mezuniyetinin giderek yaklaşmasıyla Bella hayatının en zor kararını vermeye de yaklaşmaktadır.

TWILIGHT SON BÖLÜMÜ İKİ FİLM OLACAK

The Twilight Saga: Breaking Dawn milyonları kendine bağlayan destansı aşk hikayesinin bütün sırlarını ve gizemlerini aydınlatacak. The Twilight Saga: Breaking Dawn bölümü iki film olarak yayınlanacak ve 18 Kasım 2011'de vizyona girecek.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!