TÜSİAD: Vitali Hakko'yu her zaman hatırlayacağız

Güncelleme Tarihi:

TÜSİAD: Vitali Hakkoyu her zaman hatırlayacağız
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2007 14:30

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Vakko markasının yaratıcısı Vitali Hakko’nun vefatının Türkiye için büyük bir kayıp olduğunu belirterek, “TÜSİAD camiası ve işdünyası olarak Türkiye’ye yaptığı hizmetleri her zaman hatırlayacağız” dedi.

Haberin Devamı

TÜSİAD Başkanı Yalçındağ, Vitali Hakko’nun vefatı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, “Vitali Hakko’nun vefatı ülkemiz ve iş dünyamız için büyük bir kayıp” dedi.

Hakko’nun 1934 yılında ilan edilen Şapka Devrimi’nin ardından Şen Şapka’yı kurduğunu, Vakko markası ile Türk hazır giyim ve moda sektöründe çok sayıda yeniliğe öncülük ettiğini hatırlatan Yalçındağ, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Kendi sektöründe mesleki örgütlenmenin önünü açan çalışmalarıyla bilinen Vitali Hakko, içinde yaşadığı topluma karşı duyarlılığı ile hepimizin kalbinde derin bir yer kazanmıştır. TÜSİAD camiası ve işdünyası olarak Türkiye’ye yaptığı hizmetleri her zaman hatırlayacağız. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı dilerim.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!