Turkuaz Kıyılar’a güçlü destek

Güncelleme Tarihi:

Turkuaz Kıyılar’a güçlü destek
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 22:02

ITB Berlin-Uluslararası Turizm Borsası Fuarı’ndaki Turkuaz Kıyılar standının ev sahibi Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile THY ve TAV da destek verdi.

Haberin Devamı

ITB Berlin-Uluslararası Turizm Borsası Fuarı’nda, Bodrum-Marmaris-Fethiye üçlüsünün tanıtıldığı ‘Turkuaz Kıyılar’ın ev sahipliğini yapan Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Kocadon, Türkiye’den önemli misafirler ağırladı.

‘Turkuaz Kıyılar’ standını ziyaret edenlere, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı ve TAV Holding İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Kaptan da katıldı.

TEBRİK EDİYORUM

Bakan Ünal, Kocadon’a, “Turizm hakkında verdiğiniz pozitif mesajları ilgiyle takip ediyorum ve bu konudaki çabalarınız dolayısıyla sizi tebrik ediyorum” dedi. Bakan Ünal, daha sonra Muğla Bodrum Belediye Başkanı Kocadon ve Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Mete Atay ile Turkuaz Kıyılar standını gezerek yapılan ortak işbirliği kapsamındaki çalışmalar hakkında da bilgiler aldı.

Haberin Devamı

‘ORTAK AKIL ŞART’

MEHMET Kocadon Bodrum’un dünyaya tanıtımı konusunda güçbirliği sağlayan THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı ve TAV Holding İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Kaptan ile de bir araya geldi. Aycı, şu değerlendirmeyi yaptı: “Turizmin desteklenmesi ve tanıtım çalışmaları kapsamında turizm ile ilgili tüm paydaşların, bakanlık nezdinde düzenlenecek bir toplantıda bir araya gelmesi gerekli. Etkili bir tanıtım için desteklerimizi koordinasyon içerisinde sunmalıyız. Bodrum-Marmaris ve Fethiye’nin oluşturduğu ‘Turkuaz Kıyılar’ konsepti de bu kapsamda güzel bir örnek oldu.”

 

BAKMADAN GEÇME!