Türkiye benim vatanım

Güncelleme Tarihi:

Türkiye benim vatanım
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2016 01:42

Sarıyer’de yılbaşı gecesi karın boşluğuna aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanıp uzun süren tedaviyle yaşama tutunan Ksenia Akbingül, “Hastanedeyken Atatürk’ün bir sözünü öğrendim: ‘Beni Türk hekimlerine emanet ediniz’. Doktorlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

RUSYA  doğumlu Ksenia Akbingül (40) ve DJ olan eşi Barbaros Akbingül, arkadaşları ve akrabalarıyla birlikte yılbaşını Sarıyer’deki bir restoranda karşıladı. Saat 03.30 sıralarında restorandan çıkan Barbaros Akbingül, yoldan geçen bir taksiyi durdurdu. Takside müşteri olarak Enes Ay ve kız arkadaşı vardı. İddiaya göre Enes Ay küfür ederek kendilerini neden durdurduğunu sordu. Barbaros Akbingül de karşılık verdi. İkili kavgaya tutuştu.  

3 KEZ KALBİ DURDU

Bıçak çeken Enes Ay önce Barbaros Akbingül’ü sağ karın boşluğundan, araya girmeye çalışan Ksenia Akbingül’ü sol üst karın boşluğundan, bir akrabalarını da sol bacağından bıçakla yaraladı. Barbaros Akbingül ve akrabası hastanede ilk tedavinin ardından taburcu olurken, bıçağın ucu kalbine isabet eden Ksenia Akbingül yoğun bakıma alındı. Göğüs kafesinde kan biriktiği için ameliyat edilen ve 3 kez kalbi duran Ksenia Akbingül yeniden hayata tutundu. 

Haberin Devamı

BİR YERE GİTMİYORUZ

Ksenia Akbingül, yaşadıklarını unutmak istediğini belirterek şunları söyledi: “Yaşadıklarımdan sonra en ufak bir bağırışmaya bile irkiliyorum. Sokakta çok rahat yürüyemiyorum ama bunlar geçecek. Hastaneden çıktıktan sonra yüzlerce destek mesajı aldık. Herkese çok teşekkür ediyoruz. Türkiye benim vatanım. Bir yere gitmiyoruz. İnternette herkesin izlediği videomuz dünyadaki Türkleri anlatacak bir projenin tanıtımı için çekilmişti. Programın ismini, ‘Merhaba biz geldik’ olarak belirlemiştik. Dünyanın her yerinde yaşayan Türk aileleri ziyaret edecek, yaşadıkları yeri tanıtacaktık. Tanıtım videolarımız çok beğenildi. Çekimlere devam etmek istiyoruz.”     

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

BARBAROS Akbingül ve Ksenia Akbingül’ü bıçakladıktan sonra kaçan Enes Ay, 1 gün sonra yakalandı. Kasten yaralama suçundan 4.5 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın dosyasına yeni görüntüler de girdi. Görüntülerde, Enes Ay elindeki bıçakla önüne gelen herkese saldırıyor. O gece Ksenia Akbingül ve Barbaros Akbingül haricinde, hiç tanımadıkları kişilerin de bıçakla yaralandıkları görüntülerde açıkça var. Ancak bu yaralılar Enes Ay’dan şikâyetçi olmamış.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!