Turistlerin gözü önünde katliam

Güncelleme Tarihi:

Turistlerin gözü önünde katliam
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2007 00:00

Muğla’da psikolojik sorunları olan garson Akın Kızıl, arazi anlaşmazlığı yüzünden dayısı Ömer Karaca, yengesi Sultan Karaca ve kuzeni İlker Karaca’yı, turistlerin gözü önünde av tüfeğiyle öldürdü.

MUĞLA’nın Fethiye İlçesi’nde cinnet getiren garson Akın Kızıl (39), önceki gün 500 metrekarelik arazi yüzünden aralarında anlaşmazlık bulunan dayısı Ömer Karaca (51), yengesi Sultan Karaca (36) ile kuzeni İlker Karaca’nın (34) çalıştığı lokantaya gitti. Son dönemde psikolojik tedavi gördüğü belirtilen Akın Kızıl, etraftaki yerli-yabancı turistlerin gözleri önünde, "Siz beni öldürmek istiyorsunuz" diye bağırarak elindeki av tüfeğiyle restorana girdi. Karşısına çıkan dayısı Ömer Karaca’yı alnından vuran Kızıl, mutfakta yemek yapan yengesi Sultan Karaca’yı da öldürdü.

RESTORANDA PANİK

Restorandaki müşteriler korku içinde etrafa kaçışırken, bahçeye çıkan Akın Kızıl, bu kez tüfeğini Karaca çiftinin 6 yaşındaki çocukları Ahmet Can Karaca’ya doğrulttu. Bu sırada, Karaca çiftinin yeğeni ve Kızıl’ın kuzeni İlker Karaca, küçük Ahmet’i kucaklayıp kenara çekti. Kızıl, kurşun yağdırdığı evli ve bir çocuk babası İlker Karaca’yı da öldürdü. Minik Ahmet ise restoranın bahçesine saklandı.

KENDİNİ DE VURDU

Akın Kızıl, 3 akrabasını öldürdükten sonra tüfeği göğsüne dayayıp ateşledi. Yaralanan Kızıl, belindeki bıçağı da çıkarıp göğsüne sapladı. Jandarma tarafından ağır yaralı olarak Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Akın Kızıl’ın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Kızıl’ın, cinayetten birkaç saat önce de Muğla Merkez’e bağlı Yerkesik Beldesi’nde oturan ve "üfürükçü hoca" adıyla bilinen birinin yanından geldiği öne sürüldü. Emniyet güçleri, üfürükçü hoca hakkında da araştırma başlattı. Karaca çiftinin ise yaklaşık 6 ay önce Fethiye Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak "Canımıza, ırzımıza, çocuğumuza gelecek olayın sorumlusu Akın Kızıl’dır" diyerek şikáyetçi olduğu belirtildi.

BÜYÜ YAPTIRDINIZ

Akın Kızıl’ın arazi yüzünden kavgalı olduğu dayısı ve yengesini gördüğü her yerde, "Siz bana büyü yaptırmışsınız. Hocaya gittim baktırdım, o söyledi. Beni öldürmek istiyorsunuz" dediği ileri sürüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!