Tur teknesi yandı

Güncelleme Tarihi:

Tur teknesi yandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2013 17:20

Bostancı açıklarında bir tur teknesinde yangın çıktı. Yangın sonrası tekneden dumanlar yükseldi. Yaklaşık 100 yolcu taşıyan tekne Bostancı İskelesi'ne yanaştı. Yolcular ise tahliye edildi.

Haberin Devamı

Bostancı açıklarında yangın çıkan teknedeki yolcular korku dolu anları anlattı. Yolculardan biri, "Arka taraftan bir duman çıktı. Hepimize can yelekleri dağıttılar. Herkesi ön tarafa aldılar" dedi. Bir başka yolcu ise, "Duman içinde boğuluyorduk. Yangın söndürme cihazını kullanmayı bilmiyorlar" diye konuştu. Bir yolcu da , "Tekne ağzına kadar insan doluydu" şeklinde konuştu.

YOLCU TEKNESİNDEKİ YANGIN CEP TELEFONUNDA / WEBTV

İŞTE TUR TEKNESİNDEKİ DEHŞETTEN İLK GÖRÜNTÜLER

TUR FİRMASINDAN AÇIKLAMA

S.S. Mavi Marmara Kooperatifi, Bostancı açıklarında tur teknesinde çıkan yangınla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi:
02.04.2013 tarihinde kurumumuz bünyesinde hizmet veren SABRET isimli yolcu gemimiz 16:20 Heybeliada, 16:35 Büyükada - Bostancı seferini yaparken henüz belirlenemeyen teknik bir arıza sebebi ile makine dairesinde yoğun bir duman oluşmuştur. Yine kurumumuza hizmet veren Yeni Ahmet Kaptan ve Demokan isimli yolcu gemilerimiz ile 230 yolcu tahliye edilerek emniyetli bir şekilde Bostancı iskelesine ulaştırılmıştır. Herhangi bir can ve mal kaybı veya yaralanma söz konusu değildir. Bu olay ile ilgili teknik tahkikat devam etmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!