Tüp Bebek semineri 2 Mart'ta başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Tüp Bebek semineri 2 Martta başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2002 16:18

Bahçeci Kliniği ve Alman Hastanesi Tüp Bebek Merkezi'nce, halka yönelik olarak ücretsiz ''Kısırlık ve TüpBebek'' semineri düzenlenecek.

Yapılan açıklamaya göre, 2 Mart Cumartesi günü Alman Hastanesi'nde gerçekleştirilecek seminerde, anne olabilme şansından erkek kısırlığına, tüp bebek yönteminden sperm-yumurta dondurmaya kadar merak edilen pek çok konuda katılımcıların soruları cevaplandırılacak.

''Yumurta ile spermin dansı'' belgeseliyle başlayacak seminerde, Alman Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Direktörü Prof. Dr. Mustafa Bahçeci,genetik uzmanı, embriyolog, psikolog ve merkez doktorları hazır bulunacak.

Seminerde, en çok karşılaşılan ''Bebek sahibi olmaya karar verdiğinizde geç mi kaldınız, anne veya baba olma şansınız ne kadar, kadın-erkek kısırlığının nedenleri, kimler risk altında, kısırlık cinsel hayatı bitiriyor mu, genetik hastalığı olan çiftler de bebek sahibi olabilir mi, sperm veya yumurta dondurmak mümkün mü, dondurulmuş embriyodan dünyaya gelen bebek normal mi?'' gibi sorularayanıt verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!